XS
SM
MD
LG

Sloga zaustavila Kozaru

Kozara - Sloga, juniori 1:1

Na Gradskom stadionu Velimir Sombolac u Gradišci odigrana je revanš utakmica polufinala razigravanja za prvaka OFL BiH za juniore između FK Kozara i FK Sloga iz Doboja, koja je završena neriješenim rezultatom 1-1. Bolji skor u dvije utakmice ostvarili su juniori Sloge i plasirali se u finale gdje ih čeka bolji iz duela Slavije iz Istočnog Sarajeva i Radnika iz Bijeljine.

Oko sedam stotina gledalaca može biti zadovoljno prikazanom igrom i borebenošću obe ekipe. Iako Juniori Kozare imaju veći posjed lopte, juniori Sloge prvi prijete prema golu Glišića preko Starčevića i Maksimovića. Uzvraća i Kozara preko Ljepojevića i Beuka. U 27. minuti, nakon kornera najviši u skoku je Matić Bane i glavom postiže gol za vođstvo Kozare od 1-0 rezultat s kojim se odlazi na poluvrijeme.

Iako je na terenu vrućina igrači obe ekipe i u drugom poluvremenu nastavljaju sa agilnom igrom. U 55. minuti Sloga preko Starčevića dolazi do izjednačenja. Pokušavaju juniori Kozare da ponovo dođu do vođstva, ali odbrana gostiju i golman Tomić zauistavljaju sve pokušaje juniora Kozare i utakmica završava neriješenim rezultatom i juniori Sloge prolaze u finale.