XS
SM
MD
LG

Konjičani na Balkanijadi u Skoplju

Borilački sportovi, Edina Halilović i Harun Sinanović KBS „Balkan“ Konjic nastupaju za reprezentaciju BiH od 3. do 5. septembra na Balkanskom prvenstvu u Skoplju u kikboksu.

Od 3. do 5. septembra u Skoplju se održava Balkansko prvenstvo u kikboksu, na ovom prvenstvu nastupa i reprezentacija Bosne i Hercegovine za koju će raditi dva člana KBS „Balkan“ Konjic, to su Edina Halilović i Harun Sinanović. Ovo takmičenje je uvertira za Evropsko  koje će se održati u Crnoj Gori  (Budva) i Svjetsko prvenstvo koje će biti održano u Italiji (Žesolo Lido).

Pred ovo takmičenje glavni trener KBS „Balkan“ Konjic, Asmar Imamović nam je rekao:

Naša dva člana Edina Halilović i Harun Sinanović će nastupiti za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Nama je velika čast da predstavljaju i nastupaju za svoju zemlju. Pripreme su odrađene u našem Konjicu u prestižnom Kasper Džim-u. Naši predstavnici su se dobro pripremili, očekujemo veoma kvalitetno takmičenje i sjajne borbe, našu ekipu predstavljaju osim pomenutih takmičari, trener, Berin Špago i ja  kao glavni trener. Učinićemo sve što je u našoj moći da se vratimo sa medaljama.“, kazao je Asmar Imamović.