XS
SM
MD
LG

Obrenović pretplaćen na uspehe

Mladen Obrenović

Iza Mladena Obrenovića trenera i koordinatora u omladinskim selekcijama Zvijezde 09  je još jedna uspešna jesenja sezona .Ovaj mladi stručnjak koji poseduje UEFA A licencu je i ranije postizao odlične rezultate u redovima nekadašnjeg premijerligaša iz Etno sela Stanišići.

Jedan je od najzaslužnijih za selektiranje, a potom i stručni rad u sjajnoj generaciji omladinaca  koji su postali prvaci  juniorske Premijer lige  BiH,  a potom učestvovali u UEFA Omladinskoj ligi prvaka.

Bio je uspešan i kao šef stručnog štaba seniorskog sastava, a u protekloj polusezoni okitio se jesenjom titulom sa kadetskim sastavom Zvijezde  09.

-Svaki uspeh raduje ikada dođe kao nagrada za uporan i mukotrpan rad, posebno prija. Ova mlada kadetska selekcija našeg kluba  je postigla zaista vredan uspeh, iako uvek ističemo da nam rezultati nisu u prvom planu, moramo biti ponosni na naše mlade fudbalere. Ostvariti maksimalan učinak od devet pobeda i osvojenih 27 bodova  bez nerešenog rezultata i izgubljenog meča je za svaku pohvalu. Ponavljam, naš primarni cilj nije rezultat, prvi zadatak nam je razvoj i edukacija  mladih igrača, što pravi osnovu za prelazak u juniore, a potom i stvaranje uslova za nastup u seniorskom sastavu - ističe Obrenović

Igrači su trenutno na zasluženom odmoru , koristiće ga radno kako bi spremni dočekali početak priprema, a potom i start prolećne sezone ?

-Sa pripremana za narednu sezonu ćemo krenuti 24. januara nastupajuće godine, do tada svi mladi igrači će provoditi aktivno pauzu, dobili  su plan i program rada, želimo da spremni dočekaju testiranja koja će uslediti, pre početka rada u pripremnom procesu. Poznato je da naši omladinski pogoni deluju u sklopu Fudbalske akademije Zvijezde 09, tako da planiramo kadetsku ekipu pojačati sa dva - tri kvalitetna mlada  fudbalera, a  koji bi se priključili ekipi i uz napredak u edukaciji pojačali konkurenciju i ojačali selekciju. Krajnji cilj je i da nekoliko igrača već na proleće prebacimo u juniorski sastav, koji je kao što je poznato član omladinske Premijer lige BiH . Što se tiče naše ranga u kojoj se takmičimo, a to je Kvalitetna kadetska liga BiH grupa Sever apsolutni smo favorit, međutim moramo priznati i da je kvalitet lige dosta lošiji od omladinskih premijerligaških nadmetanja . Verujemo u neka bolja vremena, a sve nam zavisi gde će se takmičiti seniorski sastav  ,ako bi uskoro došlo vreme da se vratimo u bh elitu onda bi i naš kadetski sastav imao šta da pokaže i među najboljim ekipama iz BiH. Iskoristio bih na kraju priliku da svim našim igračima, roditeljima, navijačima i čitaocima portala sportdc čestitam predstojeće praznike, srećno i dugovečno  - zaključio je Obrenović mladi stručnjak pretplaćen na uspehe


Zvijezda 09 0 : 0 Budućnost (B)
Budućnost (P) 1 : 8 Drina
Gradina 3 : 0 Radnički
Lokomotiva 3 : 2 Slaven
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Zvijezda 09 18 15 3 0 48
2 Drina 18 14 0 4 42
3 Budućnost (B) 18 12 2 4 38
4 Milići 18 11 4 3 37
5 Gradina 18 10 2 6 32
6 Lokomotiva 18 6 4 8 22
7 Radnički 18 4 4 10 16
8 Slaven 18 2 4 12 10
9 Podrinje 18 2 3 13 9
10 Budućnost (P) 18 1 0 17 3