XS
SM
MD
LG

''Big Ben'' će igrati još jedan plej of za kraj, nevjerovatno šta su Koltsi sebi dozvolili

Foto: NFL

Pitsburg Stilersi igraće plej of ove sezone. Stilersi su u poslednjm kolu regularnog dijela sezone savladali Baltimor Rejvense sa 16-13 nakon produžetka što im je bilo dovoljno za plej of.

Fild golom Bosvela, Pitsburg je poveo da bi Taker uzvratio na isti način. Tačdaunom Mareja, domaći su poveli sa 10-3 da bi Bosvel novim fild golom smanjio njihovo vodstvo. Tačdaunom Klejpuda, Stilersi prave preokret te dolaze do 13-10. Ipak, Taker fild golom donosi produžetak Rejvensima. Na dvije minute do kraja, Bosvel je postigao fild gol i tako donio pobjedu svojoj ekipi.

Na ruku im je išao i debakl Koltsa u Džeksonvilu. Do ove utakmice, Jaguari su imali šest uzastopnih pobjeda protiv Koltsa na svom terenu. Iako su Koltsi mnogo kvalitetniji, odigrali su katastrofalno te su na kraju izgubili sa 26-11.

S obzirom da će Stilersi igrati plej of, to znači da će Ben Rotlisberger odigrati još jedan plej of za kraj karijere s obzirom da je najavio povlačenje na kraju sezone.

Sada je jasno da u AFC-u u plej of idu Kanzas, Tenesi, Bafalo, Nju Inglend, Sinsinati i Pitsburg. O poslednjem duelu odlučiće direktan duel između Rajdersa i Čardžersa.