XS
SM
MD
LG

Opa, opa, sajt više nije katastrofa

 

Na našu adresu je stiglo saopštenje Košarkaškog saveza Republike Srpske. Objavljujemo ga u potpunosti:

Košarkaški savez Republike Srpske radi na svim poljima kako bi košarka svakim danom bila sve bolja i zastupljenija. Osim rada na terenu, Košarkaški savez Republike Srpske želi da se približi korisnicima i na globalnim mrežama.

Tako je od danas u funkciji novi, oficijelni sajt KSRS, modernijeg dizajna. Osim modernijeg dizajna, naslovna strana sajta KSRS dobila je i novi izgled, gdje će korisnici moći da odaberu kategorije i teme koje ih najviše interesuju. Na novom sajtu ćete u narednom periodu moći pronaći podatke o svim klubovima i igračima koji učestvuju u Prvoj ligi Republike Srpske, kao i onima koji igraju niži rang.

Moći ćete saznati i pojedinosti iz rada svih Područnih saveza kao i mlađih kategorija, kojima će biti posvećena posebna pažnja. Uredno će biti postavljani i bilteni svih kategorija u obje konkurencije od pionira do seniora. U narednom periodu biće biran i najkorisniji igrač kola, sve u cilju promocije košarke.

S obzirom na to da je novi sajt tek postao dostupan, kao i da su trenutno takmičarske sezone u okviru KSRSa pri kraju, svakako da će uslijediti ažuriranje svih podataka, kao i stavljanje u funkciju i drugih inovacija na sajtu, do početka naredne sezone. Posjetite novi redizajnirani sajt na adresi: www.ks.rs.ba 


10 .kolo Prva liga RS
Kozara 68 : 63 Ušće
Budućnost 71 : 36 Lider
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Ušće 8 7 1 15
2 Kozara 8 6 2 14
3 Budućnost 8 5 3 13
4 Sloboda 8 2 6 10
5 Lider 8 0 8 8