XS
SM
MD
LG

Pioniri Sutjeske vladari Hercegovine

Pioniri Sutjeske, Foča

Pobedom od 4:0 nad ekipom Hercegovca u Bileći , fudbalski poletarci Sutjeske su  ponovo  postali  pionirski šampioni  Omladinske lige grupa Jug,  koja se igra na području Stare Hercegovine .

Tako je još jednom potvrđeno da je Foča nepresušni izvor fudbalskih talenata i da se u  omladinskim pogonima Sutjeske kvalitetno radi. Već duži period pionirske selekcije predvodi nekadašnji  uspešni fudbaler, a sada fudbalski strateg i pedagog Ranko Zeka Sekulić koji svoje bogato znanje prenosi na mlada fudbalska pokoljenja iz živopisnog grada sa obala Drine i Ćehotine.

I  ova nova  šampionska pionirska  generacija je postigla odlične rezultata a predstoji im borba u doigravanju  među najboljima za prvaka  Republike Srpske.

-Naši fudbalski poletarci zaslužuju sve pohvale , vredno su trenirali i odlično  igrali tokom  cele sezone  i rezultat je došao. Još jednom je potvrđeno da samo uporan i kvalitetan rad donosi rezultate . Nikoga posebno iz ove generacije ne bih isticao , svi su podjednako zaslužni za ovaj uspeh. Naša pionirska selekcija je dominirala u tek završenom šampionatu ,ostvarili smo osam pobeda, jednom igrali nerešeno i zabeležili samo jedan poraz, postigli smo 45 pogodaka a primili pet golova. Na kraju smo  osvojili 25 bodova  četiri više od najbližih pratilaca i zasluženo podigli pobednički pehar. Miloš Dragičević član naše ekipe je najbolji strelac lige sa 18 postignutih golova. Posebno nam je drago što smo obnovili titulu i potvrdili dominaciju na području Hercegovine i sigurno će ova nadarena generacija imati šta da pokaže i u doigravanju za prvaka Republike Srpske - istakao je Ranko Zeka Sekulić  trener fudbalskih poletaraca Sutjeske


LeoStars 1 : 1 Mladost
Velež 3 : 1 Stakorina
Hercegovac 0 : 4 Sutjeska
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sutjeska 10 8 1 1 25
2 Hercegovac 10 7 0 3 21
3 LeoStars 10 4 4 2 16
4 Stakorina 10 4 1 5 13
5 Velež 10 2 1 7 7
6 Mladost 10 1 1 8 4