XS
SM
MD
LG

E-Sports odbranio titulu na Memorijalu "Boško Vujadin"

E-Sports odbranio titulu

Ekipa E-Sportsa je pobjednik ovogodišnjeg Memorijalnog turnira „Boško Vujadin“ u Kasindolu. E-Sports je slavio poslije boljeg izvođenja šesteraca 7:6 i time odbranio trofej osvojen prošle godine.

Furiozno je u finale krenula ekipa Keopsa koja se jedva skupila za ovo finalne. Odsustvovala je većina ekipe, pa je Keops sa petoricom i još uvijek nedovoljno oporavljenim Srđanom Vitkovićem na klupi ušao u meč.  Već u sedmoj minuti imali su 3:0 poslije dva gola Nemanje Pušara i jednim Đorđa Samardžića. Sa druge strane, ni E-Sports nije bio kompletan, ali su i jedni i drugi dali mnogo toga u ovom finalu.

Poslije početnog šoka zbog tri brzo primljenog gola E-Sports se konsoliduje, ali na golu Keopsa je odličan Miloš Kubura. Ipak u finišu poluvremena Dejan Debelnogić dva puta pronalazi put do mreže za povratak E-Sportsa u ovo finale i na odmor se odlazi sa 3:2.

U nastavku susreta isto tako velika borba na terenu. Keops preko sjajnog Pušare odlazi na 4:2, ali E- Sports se odmah u sljedećem napadu vraća na 4:3 preko Stefana Arbinje, da bi Dejan Debelnogić trećim golom pogodio za 4:4. Tako je i ostalo u regularnom dijelu, pa su udarci sa šest metara odlučivali o pobjedniku.

U penal lutriji prava drama, ali na kraju iz nje kao pobjednik izlazi E-Sport i golom Stefana Arbinje u šestoj seriji dolazi do pobjede i time uspjeva da odbrani trofej osvojen prošle godine.

U utakmici za treće mjesto Kasindo je slavio pobjedu 8:4 i stigao do pehara za treće mjesto. Zoran Kokot je odigrao još jedan odličan meč na turniru, postigao četiri pogotka i poveo svoju ekipu do trećeg mjesta. Srđan Milošević je dodao tri, a Bogdan Pandžić jedan. Za Bobo Graf Đorđe Lalić je postigao hattrick, a Janko Mastilo jedan gol.

Najbolji strijelac turnira je Stefan Arbinja iz E-Sportsa, najbolji igrač Zoran Kokot iz Kasindola, a nagradu za najboljeg golmana „Milan Lubura“ dobio je Miloš Kubura iz Keopsa.

Nagradu za fer-plej dobila je ekipa Bobo Graf, najstariji igrač je Živko Kuljanin, pedesetsedmogodišnji golman Outdoor sporta koji je branio fantastično u dijelu turnira u kojem je njegova ekipa učestvovala.

FINALE

E-SPORTS – KEOPS   4:4 (2:3) pen: 7:6
Teren OŠ „Jovan Dučić“, Kasindo
Gledalaca: 500
Sudije: Marko Domazet i Nemanja Jovičić
Strijelci: 0:1 Samardžić 1, 0:2 Pušara 5, 0:3 Pušara 9 (6m), 1:3 Debelnogić 16, 2:3 Debelnogić 20, 2:4 Pušara 26, 3:4 Arbinja 27, 4:4 Debelnogić 35
Žuti kartoni: Kenjić (Keops)

E-SPORTS: Miloš Pajević, Nikola Popovac, Dejan Bjeloš, Dejan Debelnogić, Vladan Minić, Stefan Arbinja, Jovan Kovačević, Bojan Kovačević

KEOPS: Miloš Kubura, Dragiša Kenjić, Nemanja Pušara, Đorđe Samardžić, Srđan Vitković, Tihomir Lalović

 

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO:

KASINDO – BOBO GRAF  8:4  (5:2)
Teren OŠ „Jovan Dučić“, Kasindo
Gledalaca: 500
Sudije: Marko Domazet i Nemanja Jovičić
Strijelci: 0:1 Mastilo 3, 1:1 Milošević 4, 2:1 Kokot 4, 3:1 Milošević 6, 3:2 Lalić 11, 4:2 Kokot 16, 5:2 Kokot 20, 6:2 Kokot 22, 7:2 Milošević 30, 7:3 Lalić 31, 8:3 Pandžić 33, 8:4 Lalić 34
Žuti kartoni:
 

KASINDO: Dejan Sparavalo, Srđan Milošević, Boško Vujadin, Nemanja Vujadin, Igor Šumar, Zoran Kokot, Bogdan Pandžić

BOBO GRAF: Savo Ćosović, Đorđe Lalić, Đorđe Topalović, Božo Bobić, Janko Mastilo