XS
SM
MD
LG

Medicinski fakultet Foča izbacio Glasinca, Akademac bolji od Kalinovika

KMF Medicinski fakultet Foča

Pet utakmica osmine finala Kupa Republike Srpske u futsalu odigrane su do sada, od čega četiri jučer i prekjučer.

Medicinski fakultet Foča i Glasinac su drugi put u četiri dana odmjerili snage u Foči, a poslije dva remija ove sezone, stigla je i prva pobjeda Fočaka koji idu u četvrtfinale Kupa Republike Srpske pobjedom 7:3. Po gol su dali Dimitrije Ostojić, Dejan Mojović, Filip Filipović, Marko Vuković, Nemanja Smiljanić i Dejan Simović, a autogol je postigao Nemanja Ninković. Za Glasinac su pogađali Dragan Višnjić, Nikola Rajić i Njegoslav Papić.

Akademac je u još jednom meču drugoligaša sa "juga" savladao Kalinovika 4:1. Dva gola je dao Predrag Šešelj, a po jedan Marin Šunjić i Lazar Zečević. Jedini gol za Kalinovčane postigao je Pavle Sladoje.

Drugoligaš Derventa je uspjela da izbaci prvoligaša Kotor Varoš pobjedom 6:3. Marko Radoja je sa četiri gola vodio Derventu do trijumfa, a po gol su dodali Nemanja Erić i Vitomir Pivaš. Za Kotorvarošane strijelci su bili Daniel Trifković, Marko Đukić i Nikola Radiša.

KMF Radnik je sa 5:1 savladao KMF Brod u Bordu. Mirko Marinković je dva puta bio strijelac, a gol domaćih pogađali su i Cvijetin Pavić, Danijel Jović i Žarko Perković, Jedini gol za Brođane dao je Srećko Grozdanić.

Ranije je Čelinac izbacio Doboja pobjedom 8:1, dok su tri utakmice preostale da se odigraju.

1/8 finala Kupa Republike Srpske

FC Čelinac - FC Doboj 8:1
KMF Brod - KMF Radnik 1:5
KMF Medicinski fakultet Foča - FC Glasinac 7:3
FC Akademac - KMF Kalinovik 4:1
KMF Derventa - KMF Kotor Varoš 6:3
FC Rudar Prijedor Siti - KMF Policajac igra se 1. februara
KMF Ugljevik - KMF Željeznica nije zakazano
KMF Prijedor - KMF Borac nije zakazano