XS
SM
MD
LG

Futsal kup: Radnik eliminisao Belog Anđela, Tango Kalinovika, Jahorina bolja od Željeznice

Tango bolji od Kalinovika

Prva runda futsal Kupa Republike Srpske na programu je jučer i danas, konkretno osam utakmica, a osam će biti odigrano u naknadnim terminima.

Branilac trofeja, KMF Radnik savladao je Belog Anđela u gostima 3:1. Samo 24 časa nakon fantastične utakmice protiv FC Mostar SG, Radnik je izašao na megdan drugoligašu iz Popovog polja i slavio 3:1. Dva gola je postigao Filip Jovanović, jedan Mihailo Trifković. Jedini gol za Belog Anđela dao je Svevlad Jovanović.

Tango je savladao Kalinovika 7:5 u utakmici koju su obje ekipe odigrale bez nekoliko standardnih prvotimaca, a Tango sa većim brojem mlađih igrača. Po dva gola dali su Stefan Vučinić, Aleksa Samouković i Emrah Babić, a jedan Marko Marković ZaKalinovlane su pogađali Đorđe Trifković i Nemanja Kovačević po dva puta, te Dragan Lončarević.

Jahorina je izbacila prvoligaša Željeznicu pobjedom 7:3. Po gol su dali Marko Vuković, Nebojša Ćorović, Nemanja Čvoro, Nemanja Lukić, Marko Pandurević, Miloš Košarac i autogol je dodao Almin Godinjak. Za oslabljenu Željeznicu strijelci su bili Igor Đorda, Nermin Jusić i Dragan Bjelica. 

Od ostalih rezultata, Borac je savladao Srpca 9:5, Dubica je bila bolje od Obilića 10:5, Šampion je na šesterce izbacio Gradišku, Radnički je bio bolji od Jang Bojsa 9:6, a Medicinski fakultet je izbacio Nevesinja pobjedom 8:6.

Kup Republike Srpske pratite na OVOM linku.