XS
SM
MD
LG

Braća Divljan i Dušan Bjelobrk prvaci Republike Srpske

U nedelju je u Trebinju organizovano prvenstvo Republike Srpske za seniore i poletarce. U seniorskoj konkurenciji Lav i Vuk Divljani su osvojili sampionsku titulu, dok je mladi Dušan Bjelobrk osvojio svoju prvu titulu prvaka Republike Srpske za poletarce.

Lav Divljan 1.mjesto do 66 kg
Vuk Divljan 1.mjesto do 73 kg
Lazar Ždrale 2.mjesto do 81 kg
Uroš Mačar 3.mjesto do 73 kg
Petar Škrba 3.mjesto do 81 kg

Darko Topalović je u borbi za medalju voljom žrijeba sastao se sa Urošem Mačarom, klupskim dogovorom Topalović je uzeo plasman 5.mjesta. Zanimljivo je da su također odradili klupsko polufinale Mačar i Divljan. Voljom žrijeba su se ukrstili džudisti Randorija, koji su kvalitetom svi trebali biti na pobjedničkom postolju.

Ognjen Gazdić je u polufinalnom meču zadobio povredu koljena ,iako povrijeđen pokušao je doći do medalje, ali je na kraju uzeo peto mjesto.

Randori je u ukupnom plasmanu (muškarci +žene) ,iako bez ženskog tima osvojio 2.mjesto. U ekipnom plasmanu za seniore također drugo mjesto.

- Poslednjih godina Randori je bez premca bio najbolja muška ekipa za seniore u Republici Srpkoj. Povreda Gazdića i međusobni žrijeb naših takmičara ove godine su učinili da za razliku jednog boda budemo drugoplasirani. Uz ekipu su bili Marko Samouković i Stefan Majdov! Za dva vikenda nas očekuje prvenstvo BIH u Mostaru, poručuju iz Randorija.