XS
SM
MD
LG

Lalatović poručio Terziću: Vi ste monstrumi za Super ligu Srbije

Nenad Lalatović

Fudbaleri Partizana nedavno završenu sezonu završili su tek na četvrtom mjestu, sa čak 26 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Samo sezonu prije ove, crno-beli su bili blizu osvajanja šampionske titule pod komandom Aleksandra Stanojevića. Parni valjak je prvenstvo završio sa 98 bodova, ali to nije bilo dovoljno da se Zvezda skine sa trona i osvoji Superliga Srbije.

Skoro godinu dana kasnije bivši trener crveno-bijelih Nenad Lalatović smatra da su Stanojević i Partizan oštećeni za titulu u pomenutoj sezoni.

– Sale Stanojević je uradio mnogo za Partizan kada je uzeo 98 bodova, moram da budem iskren, tada je zaslužio da uzme titulu. Ja kao Zvezdaš to hoću da kažem. Stanojević je tada oštećen protiv Čukaričkog, kada je sudija posljednjem igraču u odbrani Brđana za faul dao žuti, a ne crveni karton. Da su crno-bijeli tada pobijedili, možda bi osvojili pehar prvaka Srbije, rekao je popularni Lalat za Republiku i dodao:

- Čitam izjavu Zvezdana Terzića koji kaže da Zvezda u Ligi šampiona igra sa monstrumima. Pa i vi ste monstrumi za našu ligu. Ne možeš da me pobijediš bez pomoći sudija, a ja vodim Mladost GAT i Radnički iz Niša. Ti tvoje igrače monstrumski plaćaš. Neću alibi za Crvenu zvezdu, ušli ste u Ligu šampiona jer ste ovdje nepobjedivi, ali ako ne prezimite u njoj to je neuspjeh za klub i Zvezdana Terzića.