XS
SM
MD
LG

„Agroflor“ Vlasenica i „Rogatica 3X3“ sigurno do zlata

"Agroflor" Vlasenica sa najvjernijim navijačima Foto: Ananas foto-studio

„Agroflor“ Vlasenica, u juniorskoj,  i „Rogatica 3X3“ u konkurenciji kadeta, okitili su se zlatnim medaljama na ovogodišnjem, već tradicionalnom, turniru u uličnoj košarci Vlasenica 3X3.

Za mlađe basketaše bio je rezervisan drugi dan turnira

„S obzirom na to da je jedan od naših ciljeva da promovišemo basket i zdrav, sportski, životni stil, veoma nam je važno da i omladina dobije priliku da pokaže svoje umijeće pod koševima. U juniorskoj konkurenciji imali smo 13 prijavljenih ekipa, a u kadetskoj 12, a zanimljivo je da su i omladinci došli iz više gradova“, priča Dalibor Vidović iz Organizacionog odbora.

On ističe da mečevi mladih basketaša, po borbenosti i pokazanoj vještini, nimalo nisu zaostajali za seniorskim.

 „Što se juniora tiče, domaći  „Agroflor“ u sastavu: Aleksa Vasilić, Matej Lakić, Đorđe Pajić i Srđan Vidović,  je odličnom igrom stigao do finala gdje je rezultatom 21:11 savladao protivnika iz Kalesije, ekipu „Rilepromet 3x3“. Srđan Tešić, igrač seniorskog šampiona, prvoplasiranoj ekipi je uručio nagradu od 400 KM, a drugoplasiranoj 100 KM. Što se kadeta tiče, nagrada od 100 KM otišla je u ruke omladinaca iz ekipe „Rogatica 3x3“: Miljana Klještana, Stefana Simića, Petra Bojovića i Nevena Stanišića,  koji su u dramatičnom finalu, rezultatom 22:21, savladali „Beton 3x3“, koji je za osvojeno drugo mjesto nagrađen sa 50 KM. Vjerujem da je osim nagrade i medalja još važnije što im je uručio jedan od najboljih bosanskohercegovačkih košarkaša Aleksandar Lazić“, sumirao je drugi dan turnira Dalibor Vidović,  jedan od organizatora.

Organizatori nisu zaboravili da pozdrave mališane iz Leposavića, sa Kosova i Metohije, koji ovih dana borave u gostima  kod svojih vršnjaka u Vlasenici, a koji su prisustvovali turniru.  

 

 

 

 

"Rilepromet 3x3" Foto: Ananas foto-studio

 

"Beton3x3" Foto: Ananans foto-studio

 

"Rogatica 3x3" Foto: Ananas foto-studio

 

Foto: Ananas foto-studio

 

Šampion u juniorskoj konkurenciji: "Agroflor" Vlasenica Foto; Ananas foto-studio