XS
SM
MD
LG

Banja Luka ima novo rukovodstvo

Foto: UOK Banja Luka / Fejsbuk

Večeras je u konferencijskoj sali banjalučkog hrama sporta, dvorane Borik održana vanredna Skupština Univerzitetskog odbojkaškog kluba "Banjaluka Volley".
 
Prethodno rukovodstvo prestižnog banjalučkog premijerligaša podnijelo je ostavku zbog teških momenata u kojima se našao ovaj sportski kolektiv! Za novog Predsjednika Kluba, jednoglasno je imenovan Draško Madžar, nekadašnji trener i sportski direktor Kluba.
 
- Zahvalan sam na jedinstvenoj podršci, kao i svim ljudima iz prethodne uprave koji su se i do sada nesebično davali i vrlo često činili moguće i nemoguće da sačuvaju rejting Kluba. Teška je situacija i u Klubu, a i u sportu uopšte. Nadam se da će tim koji sam predložio, a Skupština izabrala, uspjeti da uz podršku relevantnih institucija i sponzora ostvari zacrtane ciljeve. Čeka nas mnogo posla. Takmičenje u Premijer ligi BiH, takmičenja mlađih kategorija, aktivnosti na podizanju kvaliteta rada u odbojkaškoj školi su neki od prioriteta - rekao je Madžar.
 
UOK "Banjaluka Volley" je standardni premijerligaš i jedan od najboljih klubova u Banjaluci, Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

OK Napredak Odžak 3 : 1 OK Radnik Bijeljina
OK Gradiška Gradiška 0 : 3 OK Kakanj 78 Kakanj
OK Modriča Novoprom Modriča 3 : 0 OK Bosna Kalesija
HOK Magic Ice Domaljevac 3 : 0 OK Ljubinje Ljubinje
OK Borac Banja Luka 2 : 3 OK Bosna Sarajevo
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 HOK Magic Ice Domaljevac 2 2 0 6
2 OK Modriča Novoprom Modriča 2 2 0 6
3 OK Napredak Odžak 2 2 0 5
4 OK Kakanj 78 Kakanj 2 1 1 3
5 OK Radnik Bijeljina 2 1 1 3
6 OK Bosna Sarajevo 2 1 1 2
7 OK Gradiška Gradiška 2 1 1 2
8 OK Borac Banja Luka 2 0 2 2
9 OK Bosna Kalesija 2 0 2 1
10 OK Ljubinje Ljubinje 2 0 2 0