XS
SM
MD
LG

Porazi kikboksera na SP, uzdanica još Dragana Maksimović

Nikolić upisao jednu pobjedu

Mladi kikbokseri, izuzimajući Viktora Milića koji je osvojio bronzanu medalju, te Obrada Gazdića i Slaviše Nikolića koji su upisali dvije, odnosno jednu pobjedu, nisu uspjeli da prođu prvu prepreku.

Slaviša Nikolić je u drugom kolu discipline lou-kik za juniore do 81 kilograma. Bolji od Nikolića bio je Jovan Sekulić iz Srbije. 

Danijel Grbić je u prvom kolu discipline lou-kik za juniore do 60 kilograma poražen od Mirodila Ortikova iz Uzbekistana sa 3:0, dok je Vuk Mitrović u discplini K1 za juniore do 71 kilograma podijeljenom odlukom sudija u prvom kolu izgubio od Poljaka Igora Ižikovskog. 

Poraze u prvim borbama istih disciplina doživjele su i Jelena Stojanović u kategoriji do 60 kilograma od koje je bolja bila Makedonka Marija Dimovska, te Nikolina Vlaški, od koje je bolja bila Konstantina Kokori podijeljenom odlukom sudija, koje su prema mišljenju mnogih i oštetile mladu kikbokserku iz Trnova.

U prvom kolu poraz je doživjela i Marija Vujanović u kategoriji juniorki do 60 kilograma disciplina K1. Bolja od nje je bila Laura Dumon iz Francuske podijeljenom odlukom sudija.

Do kraja Svjetskog prvenstva ostalo je još da se bori Dragana Maksimović, u kategoriji lou-kik za juniorke preko 70 kilograma. S obzirom na to da su bile prijavljene samo tri takmičarke u ovoj kategoriji, Maksimovićeva je žrijebom otišla direktno u finale gdje je čeka Ozge Guder iz Turske, koja je u polufinalu savladala svoju sunarodnjakinju Sinem Erdogan.