XS
SM
MD
LG

Počeo Dineco Cup u organizaciji ŠF Alfa Trebinje

Foto: SL portal

Turistički kompleks „Grad Sunca“ u Trebinju domaćin je fudbalskog turnira Dineco kup, koji je organizovala Škola fudbala “Alfa”. Turnir je okupio 63 ekipe iz cijelog regiona, sastavljene od dječaka rođenih 2013,2014,2015. i 2016. godine.

Ove mlade nade, podijeljene u starosne kategorije, već na prvim utakmicama  pokazale su zavidno fudbalsko znanje, a treneri i roditelji nisu krili zadovoljstvo zbog njihovog zalaganja.

Osim fudbala, učesnici imaju priliku da uživaju u raznovrsnim sadržajima koje nudi „Grad Sunca“. Pauze između utakmica ispunjene su smijehom i radošću, jer su mladi fudbaleri posebno oduševljeni „Aqua parkom – Sunčana vrela“, koji im omogućava da se opuste i zabave nakon napornih sportskih aktivnosti.

Fudbalski turnir u „Gradu Sunca“ završava u nedjelju, a očekuje se još više uzbudljivih mečeva i radosti na terenu, kao i van njega. Organizatori ističu da je cilj turnira promocija sporta među najmlađima, te da su izuzetno zadovoljni dosadašnjim tokom takmičenja i učešćem oko 700 mladih fudbalera.