XS
SM
MD
LG

Održana treća sjednica Izvršnog odbora

Detalj sa današnje sjednice FOTO: FSRS

U prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske u Banjaluci danas je održana treća sjednica Izvršnog odbora kojom je, u odsustvu predsjednika Vice Zeljkovića, zbog ranije preuzetih obaveza, predsjedavao prvi potpredsjednik Dragan Banjac.

Nakon razmatranja i usvajanja zapisnika sa druge sjednice Izvršnog odbora održane 10. jula ove godine usvojene su odluke Komisije za hitna pitanja koje su donesene između dvije sjednice, ukupno njih jedanaest.

Razmatrane su i jednoglasno usvojene odluke o odrađivanju izrečenih suspenzija za igrače koji su obuhvaćeni Pravilnikom/ugovorom o saradnji klubova Prve i Druge lige Republike Srpske.

Na dnevnom redu bile su i futsal teme, usvojene su Propozicije i kalendar takmičenja Prve i Druge futsal lige Republike Srpske za sezonu 2024/25, a potom je usvojena i lista delegata za isto takmičenje. Imenovana je i Komisija za sprovođenje seminara za futsal takmičenje Republike Srpske u sezoni 2024/25.

Razmatrane su i usvojene odluke o naknadama za članove stalnih komisija Fudbalskog saveza Republike Srpske za sjednice koje se održavaju elektronskim putem.

Takođe, razmatran je i usvojen izvještaj Komisije za pregled i prijem stadiona Fudbalskog saveza Republike Srpske, a na kraju sjednice se raspravljalo o tekućim pitanjima.