XS
SM
MD
LG

Počinje Stars kup

Donosimo Vam neke detalje sa priprema za turnir "Stars kup 2017" u organizaciji FK "Stars" iz Gradiške. Turnir se ove godine igra na četiri odvojena terena istovremen

U večernjim satima nakon večere u restoranu "Taxi-Bar" prvi su na terene "Stars kupa 2017" pristigli igrači FK Vojvodina koji su doputovali iz Novog Sada.

Naš grad će biti domaćin ovom velikom sportskom događaju koji će ugostiti preko 1000 mladih sportista iz regiona. A o kakvom se turniru radi govori i činjenica da je prijavljeno 72 ekipe.

Kako nam je najavljeno "Stars kup 2017" će biti jedno od najmasovnijih sportskih dešavanja u ovoj godini koje će privući mnogobrojne fudbalske klubove u naš grad.

Na ovom prestižnom takmičenju za mlađe uzraste nastupiće ekipe iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i BiH.

Stars kup će u 2 dana ugostiti oko 72 ekipe.

[gallery order="DESC" bgs_gallery_skin="light" bgs_gallery_type="slider" ids="114048,114049,114050,114051,114047"]

Neke od najavljenih ekipa su prošlogodišnji učesnici: GNK Dinamo, FK Vojvodina - Novi Sad, FK Borac - Banja Luka, FK Rudar - Prijedor, OFK Zenit - Bijeljina, NK Tempo - Zenica, NK Marsonija - Slaovnski Brod, OFK Sport tim - Banja Luka.

A ove godine svoje učešće će uzeti i sportski prijatelji sa kojima je FK "Stars" u međuvremenu ostvario saradnju (FK Crvena zvezda - Beograd, FK Čukarički - Beograd, NK Široki Brijeg, NK Sesvete - Zagreb i mnogi drugi).

"Ove godine smo mnogo uložili u samu organizaciju turnira, kao i to da ostavimo jako dobar utisak koji smo i prošle godine uspjeli da postavimo kao neki potpis našeg kluba za sve naše učesnike sa kojima imamo jako uspješnu saradnju. Cilj nam je prvenstveno da u ta dva dana na jedan sportski način napravimo organizaciju kakva dolikuje ovako jednom velikom događaju koji okuplja preko 1000 učesnika a uz to da naš grad prezentujemo na najbolji mogući način - kroz sport, igru i druženje svih naših omladinaca. Nadamo se da ćemo i ove godine dobiti podršku prije svega svih građana koje pozivamo da dođu i uživaju u sportu a svoje slobodno vrijeme iskoriste i provedu u prirodi. Ističe direktor kluba FK "Stars" Saša Raca.

Turnir "Stars kup 2017" će se održati 13. i 14. maja na terenima SC OFK "Omladinac" u Brestovčina u Gradišci.