XS
SM
MD
LG

Karapetrović obećao podršku

Igrače, stručni štab i čelnike drugoligaša Republike Srpske sa zapada, Fudbalskog kluba Laktaši posetio je načelnik istoimene Opštine Ranko Karapetrović. U klupskim prostorijama Gradskog stadiona kraj čipsare Karapetrović je održao sastanak sa fudbalerima i najavio podršku opštinskih vlasti u skladu sa finansijskim mogućnostima.

-Bez obzira na sve probleme koji pritišću sportske klubove u Republici Srpskoj, pa tako i našoj lokalnoj zaje dnici, status Fudbalskog kluba Laktaši ne može, niti sme da dođe uopšte u pitanje. Ovim putem želim svima vama da se zahvalim na pregalaštvu i radu, čuvanju kluba. Molim vas za malo strpljenja, podrška od mene, ali i Opštine Laktaši sigurno neće izostati. Nastojaćemo da složimo organizacionu strukturu u klubu za bo lju budućnost - istakao je načelnik Opštine Laktaši Ranko Karapetrović.

Predstavnike kluba predvodio je aktuelni predsednik Milan Baštinac koji se zahvalio načelniku Karapetroviću i izrazio nadu da će Fudbalski klub Laktaši u budućnosti biti ponos ove lokalne zajednice.

 -Imamo mnogo posla da se vratimo na staze nekadašnjih uspeha, opstali smo u najtežim uslovima, situacija je bila delikatna, ali je najvažnije da smo preživeli i sada pravimo pretpostavke za bolju budućnost - rekao je prvi čovek kluba Milan Baštinac.

Sastanku je prisustvovao i sekretar FK Laktaši Miloš Metlar, dok je takmičarski pogon predvodio igrač-trener Miljan Bajić. Jedan od aktuelnih problema koji bi trebalo rešiti jeste i promena Upravnog odbora u koji bi trebalo da budu imenovani ljudi iz privrednog sektora koji bi zajedničkim radom i delovanjem postavili klub na zdrave temelje.