XS
SM
MD
LG

Laktaši previsoki za Jahorinu

Tokom vikenda u prvenstvu Republike Srpske u konkurenciji odbojkašica igrani su mečevi poslenjeg 9. kola prvog dijela šampionata.



Izabranice trenera Danila Tadića u sklopu 9. kola poražene su u Laktašima razultatom 3:1. Domaćin  je opravdao ulogu favorita i posle četiri odigrana seta lomi otpor mladih Paljanki.

"Jahorinke" daju sve od sebe, hrabro se suprostavljaju rivalu, bile su i u igri ali u odlučujućim trenutcima meča nemaju riješenja da situaciju preokrenu u svoju korist uz to u sastavu su bez startera, Marijane Spasojević i Milice Kusmuk i uslijedio je novi poraz.

Posle završenog jesenjeg dijela takmičenja i odugranih 9. kola odbojkašice iz Pala sa jednom pobijedom, osam poraza i sa tri osvojena boda na začelju su ligaške tabele i sa odbojkašicama iz Rogatice i Čajniča slijedi im neizvijesna borba za očuvanje prvoligaškog statusa.

U sledećem 10. kolu koje je na rasporedu 28. i 30. novembra "Jahorinke" igraju u Čajniču i imaju lijepu priliku da uz malo i sportske sreće "fenjer" prepuste domaćinu.