XS
SM
MD
LG

''Tango'' bez problema savladao Željeznicu i plasirao se u finale regije

Višestruki osvajač Kupa Republike Srpske, ekipa Tanga, plasirala se u novo finale regije nakon što je danas u Vojkovićima savladala KMF Željeznica sa 7:2.

Tango je u ovom meču nastupio kao nominalni gost, a domaćin je prvi i stigao do prednosti. Miroslav Bjelica je iskoristio nepažnju i spavanje odbrane Tanga i pogodio za 1:0 u 40. sekundi meča.

Ipak, nije dugo trajalo slavlje domaćina. Ognjen Erić poslije sjajne akcije pogađa za 1:1, a onda slijedi potpuni preokret. Prvo se Dragiša Kenjić nalazi na pravom mjestu poslije sjajnog pasa Erića i pogađa za 1:2, a onda se u strijelce upisuju i Dragan Bjelica, te Slobodan Elez.

U 31. minutu bilo je 5:1. Pogodio je Dejan Debelnogić, da bi se tri minute kasnije Slobodan Elez još jednom upisao u strijlece. Na 6:2 je drugim golom smanjio Miroslav Bjelica, da bi se po prvi put u dresu Tanga u strijelce upisao golobradi Stefan Kuljanin i tako pogodio za konačnih 7:2.

U finalu regije KMF Tango će igrati protiv KMF Glasinac.

KMF ŽELJEZNICA - KMF TANGO 2:7 (1:4)
Dvorana OŠ Aleksa Šantić
Gledalaca: 40
Sudije: Zoran Soknić i Slađan Došlo (oba I.Sarajevo)
Strijelci: 1:0 Bjelica 1, 1:1 Erić 4, 1:2 Kenjić 12, 1:3 Bjelica 16, 1:4 Elez 19, 1:5 Debelnogić 31, 1:6 Elez 34, 2:6 Bjelica 37, 2:7 Kuljanin 40
Žuti kartoni: -

Željeznica: Smječanin, Bjelica, Šehovac, Mi.Koso, Zimonjić, Golijanin, Spiljak, Me.Koso

Tango: Šehovac, Jokić, Elez, Erić, Kenjić, Curović, Bjelica, Debelnogić, Kuljanin, Šarović