XS
SM
MD
LG

Mirko Marvan: Nadam se da smo bili dobri domaćini i da se vidimo sljedeće godine

Direktor Famos futsal kupa, proslavljeni igrač i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u futsalu, Mirko Marvan, zadovoljan je na kraju bio kako je sve proteklo. Iako će se tek u narednim danima svoditi računi oko organizacije ovog turnira prvi utisci su odlični i postavljeni su temelji da ovaj turnir preraste u tradiciju.

-Ja bih prije svega čestitao KMF Čelik na osvajanju prvog mjesta, kao i finalisti Drini osiguranju, i svim ostalim ekipama jer smo se mi trudili da skupimo sami krem futsala BiH, pa i šire. Nadam se da smo bili dobri domaćini i moj prvi i jedini cilj je bio da organizacija pobijedi, jer ako sve bude u najboljem redu onda ćemo sigurno imati još više ekipa iz BiH, ali i sa prostora Srbije i šireg okruženja, rekao je direktor Famos futsal kupa, legendarni Mirko Marvan.

Načelnik Opštine Istočna Ilidža, koja je bila pokrovitelj turnira, Marinko Božović, takođe je zadovoljan kako je sve proteklo.

- Moram da kažem prije svega da je prvi Famos futsal kup ispunio sva očekivanja. Želim da čestitam zasluženo osvajanje prvog mjesta ekipi Čelika iz Nikšića, jedinoj ekipi koja je bila iz Crne Gore iako je bilo i drugih igrača iz zemalja van Bosne i Hercegovine. Ono što mogu da kažem jeste da je turnir ispunio sva očekivanja i da će ono što smo mi planirali, a to je da on pređe u tradiciju, sigurno desiti. Biće sledeće godine sigurno više ekipa, i da će se na terenu FK Famos u Vojkovićima još bolji i veliki i mali fudbal u okviru pedesetogodišnjice FK Famos. Pokrenuta je organizacija ovog turnira, on je ispunio očekivanja. Mogli smo da vidimo mnogo lijepih poteza, golova...Iako je u toku Svjetsko prvenstvo u fudbalu, publika je u velikom broju gledala ovaj turnir i još jednom hvala svim onima koji su ovdje bili prisutni, ispratili nas sve ove dane turnira, hvala onima koji su učestvovali. Još jednom čestitam pobjednicima i napominjem da sve karte koje su prodate u vrijeme trajanja turnira su otišle za pomoć porodicama kojima je potrebna pomoć, rekao je načelnik opštine Istočna Ilidža, Marinko Božović.