XS
SM
MD
LG

Radanović po završetku turnira u Kalenderovcima: Hvala svima koji su nam pomogli

U organizaciji Škole fudala/ŠF/ “Mali šampioni” u Kalenderovcima je prethodnog vikenda odigran 2. Međunarodni fudbalski turnir.

Turnir je okupio 44 ekipe u šest starosnih kategorija, a tokom dva dana u Kalenderocima je boravilo oko 500 dječaka i djevojčica.

“Još jedan uspješan turnir je iza nas. Prije svega veliko hvala svim mještanima koji su bili uz nas tokom organizacije tunira. Sigruno, velike zasluge pripadaju i našem generalnom sponzoru opštini Derventa, kao i firmi “Metalac”, “Metalprom”, “NSK Komerc”, “Niskogradnja Đuraš” i “BS Inženjering” iz Dervente, te “Timgrad” iz Prnjavora. Takođe, zahvalni smo i porodici Perić (Goranu i Slađi), Miši Miljeviću, Boriši Đukiću i Spasoju Đukiću”, rekao je trener Slađan Radanović.

Takođe, Radanović se zahvalio i hotelu “Biser” i vlasniku Noviću, gdje su boravili mališani iz FK Voja Gačić  iz Pančeva, a vlasnik hotela je platio jedno noćenje i doručak za 15 mališana iz Srbije.

Upravo zahvaljujući ekipi iz Pančeva, te ekipama NK Psunj Sokoli iz Okučana i NK Marsonia Slavonski Brod iz Hrvatske,  turnir je zadržao međunardni karakter.

“Nadam se da su svi gosti zadovoljini gostoprimstvom, te da će se odazvati i na naš naredni turnir. “Mali šampioni” nakon ovoga nastavljaju učešće na turnirima u drugim mjestima, kako bi imali uzvratne posjete na naš turnir”, istakao je Radanović.

Pobjednici u šest starosnih kategorija:

Godište 2005.
1) ŠF “Prijatelji” Brod
2) NK “Marsonia” Slavonski Brod
3) NK “Novi Šeher” Maglaj

Godište 2006.
1) NK “Bosna” Visoko
2) ŠF “Rudanka” Doboj
3) ŠF “Mali šampion” Derventa

Godište 2007.
1) ŠF “Prijatelji” Brod
2) NK “Borac” Jelah
3) FK “Voja Gačić” Pančevo

Godište 2008.
1) ŠN “Tempo” Gradačac
2) FK “Voja Gačić” Pančevo
3) ŠF “Jedinstvo” Odžak

Godište 2009.
1) ŠF “Mirza T i prijateji” Brčko
2) ŠF “Savić” Modriča
3) ŠF “Lion” Brčko

Godište 2010.
1) ŠF “Mali šampioni” Derventa
2) ŠN “Tempo” Gradačac
3) ŠF “Jedinstvo” Odžak