XS
SM
MD
LG

E-Sports i Sarajevo osiguranje- Patent za titulu u Vojkovićima

E-Sports

U finalu ovogodišnjeg Memorijalnog turnira "4.avgust- Da se ne zaboravi" igraće E-Sports i Sarajevo osiguranje-Patent koji su večeras obezbijedili svoje mjesto u finalnom okršaju.

U dvije neizvjesne utakmice na kraju su za nijansu bolji bili sutrašnji finalisti pa će sutra od 19,30 odlučivati o pobjedniku.

E-Sports je sa 2:1 bio bolji od Beer Ti&ja. Više su oni prijetili protivničkom golu, ali se na poluvrijeme otišlo sa 0:0. Tek u 28. minutu E-Sports konačno pogađa mrežu Reljića, a lijepo je kontra ugao pogodio Ljubo Dilberović. E-Sports je prednost duplirao u38. minutu, a pogodio je Bojan Taušan. Probala je Beer Ti&ja sa viškom i u finišu su uspjeli da smanje na 2:1 golom Đorđa Samardžića. Imali su oni šansu u posljednjim trenucima da pogode za 2:2, ali je bukvalno u posljednjoj sekundi Damjanović pogodio stativu, te je E-Sports prošao u finale.

U drugom meču viđeno je još više uzbuđenja. Aktuelni osvajač turnira, Pekara Zlatno zrno, ove godine je takmičenje završila u polufinalu, i to izgubivši od Sarajevo osiguranja-Patent na penale. Sjajan je u ovom susretu bio Božidar Curović na golu Zlatnog zrna i on je najzaslužniji što njegova ekipa nije izgubila u regularnom toku. Zlatno zrno je golom Đorđa Lackanovića povelo sa 1:0. Izjednačenje Sarajevo osiugranju donosi Đorđe Ćeha u 27. minutu, ali radost nije dugo trajala jer je Ognjen Erić pogodio a novo vodstvo Pekara. Ipak, u samom finišu susreta Nikica Purković konačno pogađa mrežu Curovića i donosi svojoj ekipi penale, gdje Zlatno zrno pogađa stativu, a jedan penal Gengo brani za prolaz u finale.

Beer Ti&ja - E - Sports 1:2 /Samardžić- Dilberović, Taušan/
Pekara Zlatno zrno - Sarajevo osiguranje-Patent 2:2 pen: 4:5 /Lackanović, Erić- Ćeha,Purković/