XS
SM
MD
LG

Budućnost Gornja Slatina
11.04.2015 15:30
2 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Budućnost samo do boda

15.04.2015 Predrag Pajić

U okviru 18. kola Regionalne lige, Budućnost i Vranjak podijelili su bodove. Budućnost je dobro počela utakmicu. U prvih pola sata uspjeli su postići dva pogotka koji su ispostavilo se kasnije bili dovoljni samo za remi.
 
Prvi pogodak postigli su u 14. minutu, nakon neuspjele ofsajd zamke gostiju, A. Avrić je prošao lijevom stranom, ubacio prizemnu loptu u peterac protivnika na koju je natrčao Danijel Vuksanović i pospremio je u mrežu. Drugi, u 29. minutu - na dubinsku loptu sa sredine terena, loše reaguje odbrana gostiju i omogućuje danas raspoloženom Danijelu Vuksanoviću da neometan primi loptu na penalu i bez većih problema savlada golmana Stjepanovića.

 
I to je otprilike sve što je Budućnost pokazala na ovoj utakmici. Vranjak je do boda u Slatini došao na samom kraju prvog poluvremena. U 43. minutu igrač gostiju Stojanović, preciznim šutem sa ivice šesnaesterca smanjuje prednost na 2:1. Nakon dva minuta, Novak Savić odlično prodire sa desne strane u kazneni prostor protivnika i preciznim udarcem poravnava rezultat.
 
U drugom poluvremenu trener domaćih pojačao je napad nastojeći doći do pobjede ali bez uspjeha. Gosti su se znalački branili a u nekim trenucima i ozbiljno zaprijetili. Podjela bodova realan je ishod današnje utakmice. Mladoj ekipi Budućnosti neka ova utakmica bude pouka da za pobjedu nije dovoljno igrati dobro pola sata - utakmica traje 90 minuta.
 
 
 
BUDUĆNOST - VRANJAK - 2:2

Stadion: FK "Budućnost", Gornja Slatina. Gledalaca: 100. Sudije: Bojan Veselinović, Goran Pavić i Boban Miladinović. Delegat: Goran Stojanović. Žuti kartoni: Danijel Vuksanović, Radić, Radulović i A. Avrić (Budućnost). 
Crveni karton: Nije bilo. Igrač utakmice: Danijel Vuksanović (Budućnost).
 
BUDUĆNOST: Tuzlaković, Mokrić, A. Avrić (od 43. min. Dragan Vuksanović)M. Avrić, Dragan Vuksanović, Gajić (od 58. min. Ilišković), Vasiljević, Danijel Vuksanović, Radulović, Radić i Đukić (od 78. min. Tešić)Trener: Milan Gajić.
VRANJAK: Stjepanović, N. Savić, Č. Stojanović, Gutić, Đurđević, S. Stojanović, D. Savić, Lukić, Gajić (od 73. min. Mićić), Milašinović i Gerusi. Trener: Duško Gajić.
Fudbal Fudbal Regionalna liga RS – Centar Budućnost Vranjak
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača