XS
SM
MD
LG

7 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Puna mreža Ozrencima ,novinarima crvni karton? (video)

28.05.2018 Slađan Jeremić

MODRIČA – Fudbaleri Modriče Alfa deklasirali su tim iz Petrova, a da Nenad Ćuković nije bio raspoložen na golu gostiju, taj trijumf domaćina bio bi i uverljiviji. Tek što je počela utakmica pogodio je defanzivac Ratko Dudić, ubrzo mu parirao Nebojša Prljeta, pa u svom stilu nastavio Neđo Šuka. Sa dva predivna gola ostao je u trci za laskavo priznanje – kralj strelaca! Onda je u nastavku utakmice pogodio i Nemanja Ilić, a dva sigurna pogotka u metu imao je i najbolji pojedinac utakmice Danijel Zlatković.

Modričani su obezbedili plasman u Prvu ligu, ali ostaje da se „utegnu“ određene relacije u upravljačkoj strukturi, pa da se gospodskim manirima, a ne kompleksima, gradi što bolja pozicija u prvoligaškom društvu.

Pretnje novinarima da ne mogu „zaviriti“ u klupske prostorije i da ne mogu komunicirati sa trenerima, fudbalerima, niti objavljivati u medijima fotografije Modriča Alfe i to od čoveka koji je zagazio u osmu deceniju života su velika besmislica koju zakon ne podržava i strogo osuđuje.

Da nije tužno, do suza bi bilo komično...

Modriča Alfa – Ozren 7:0 (4:0)

Stadion:“Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 150. Sudija: Bojan Džepina (Prijedor) . Strelci: Dudić u 2., N.Prljeta u 6., Šuka u 30.i 44.,N.Ilić u 53., Zlatković u 59.i 84.minutu. Žuti kartoni: Karamanović i N.Ilić(Modriča Alfa).

MODRIČA ALFA: Tripić , Dudić (od 46..Lukić ), N.Prljeta , Zlatković , Šuka , Kojić , Trifković (od 46.Karamanović ), Lukić , N.Ilić , R.Prljeta , Lazareski (od 62.min.Ristić ).

OZREN: Ćuković , Petrović , Stjepanović , V.Vuković , Katanić , S.Vuković , Ristić , Jaćimović , Pupavac , Kapetančić , Nikić .

Igrač utakmice: Danijel Zlatković(Modriča Alfa) .

Drago Svitlica, trener novog prvoligaša Srpske, proteklih dana osećao se loše, otežano je disao. Na dan utakmice protiv Ozrenaca stanje mu se pogoršalo pa je zadržan na lečenju u RMC“Sveti Luka“ u Doboju.

Modričani ističu da su visok trijmf podarili svom treneru, uz želju za što bržim oporavkom.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Alfa Modriča Ozren
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača