XS
SM
MD
LG

94 : 92
1/4
18 : 24
2/4
29 : 21
3/4
19 : 26
4/4
28 : 21
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Igokea bolja od Zadra

29.01.2018 Đ. MaleÅ”ević

KoŔarkaŔi Igokee upisali su sedmu pobjedu u ABA ligi. Aleksandrovčani su na svom terenu savladali Zadar, rezultatom 94-92.

Igokea je dobro otvorila susret i na krilima sjajnog Rikića, poveli su sa 15-9. Zadar je potom napravio seriju i nakon prvog perioda imali su sedam poena prednosti. U drugom periodu bilo je dosta oscilacija sa obje strane. U takvoj igri bolje se snaÅ”la Igokea, pa je na odmoru imala dva poena prednosti.

U trećem periodu razigrali su se Artis i Rajnhart kod Igokee ali su sa druge strane sjajni bili Nouls i Vuković, pa je Zadar doÅ”ao do preokreta. Gosti su u poslednju četvrtinu uÅ”la sa pet poena prednosti. Međutim, nisu domaći odustajali. Na krilima Jevtovića i Å ibalića doÅ”li su do preokreta i vodstva. Nakon poena Artisa, Igokea je imala četiri poena prednosti na nekih 40 sekundi do kraja. Gosti se nisu predavali i na kraju su imali i napad za pobjedu. Međutim, Brzoja i Nouls dva puta, promaÅ”uju Å”uteve za tri poena i Igokea dolazi do veoma važne pobjede.

Igokeu su do pobjede predvodili Jevtović sa 18 poena i osam skokova te Artis sa 18 poena, Å”est skokova i tri asistencije. Zadar je predvodio Vuković sa 19 poena a Nouls je dodao 17.

Igokea je na omjeru od sedam pobjeda i 11 poraza, te će u narednom kolu dočekati Mornar.

Foto: ABA liga

Lige Srbije Lige Srbije ABA liga Igokea Zadar
AmarZerem je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača