XS
SM
MD
LG

42 : 28
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Kakanj pregažen

04.11.2017 Risto Ljubomirov

RukometaÅ”i Borca savladali su u dvorani Borik, u utakmici Å”estog kola Premijer lige BiH, ekipu Kaknja rezultatom 42:28, zadržali stoprocentnu uspjeÅ”nost u Å”ampionatu i na najbolji način najavili derbi polusezone sa Izviđačem, koji se igra sljedećeg vikenda u LjubuÅ”kom.

Ekipa iz Kaknja crveno-plavima je parirala samo u prvih 15 minuta prvog poluvremena. Tek u drugoj polovini ovog dijela igre, izabranici Bojana Unčanina su uspjeli da stignu do svoje igre u oba smjera, kako defanzivnom, tako i ofanzivnom, te su se, poslije uspjeÅ”nih intervencija Bojana LjubiÅ”ića na golu, nizali golovi iz kontranapada za dvocifren plus nakon 30 minuta igre (23:13).

Stanje na parketu Borika nije se mijenjalo ni u drugom poluvremenu. Klub iz Gospodske ulice je lako održavao stečenu prednost, a u drugih 30 minuta su Unčaninovo povjerenje opravdali i pojedini rukometaÅ”i sa manjom minutažom, Å”to se, prije svega, odnosi na Arsenija Bubića, koji je tri puta zatresao mrežu gostiju.

U ekipi Borca svi rukometaÅ”i su se upisali u listu strijelaca osim Armina Marića, koji je u prvom poluvremenu zbog povrede butnog miÅ”ića morao da izađe iz igre. Nažalost, novu povredu doživio je u finiÅ”u utakmice i Marko Komnenović; ovog puta u pitanju je bilo koljeno, a uskoro bi trebalo da bude poznato koliko će morati da odsustvuje sa terena.

Inače, najefikasniji pojedinac u crveno-plavom dresu bio je Goran Daničić sa 7 golova, dok je Dejan Unčanin postigao 6. U gostujućem sastavu istakao se Davor Živanić sa 6 golova, dok je jedan manje kraj svog imena upisao kapiten Admir Purić,piÅ”e Borac Sport.

BORAC: BeÅ”irević (4 odbrane), Đurđević 3, Hercegovac 1, Daničić 7, Mijatović 5, LjubiÅ”ić (13 odbrana), Bubić 3, Subotić (3 odbrane), Nježić 4, Jovanović 2, Marić, Ćelić 4, Å eÅ”ić 1, Ćeranić 5, Unčanin 6, Komnenović 1.

KAKANJ: Tikulić, Sinanović 1, Jovanović 2, Bevrnja, Hasibović 4, Bjelopoljak 4, Anitović 3, Purić 5, Živanić 6, Lilić (9 odbrana), Zvekić 3, Hadžić.

Ā 

Borac - Kakanj / FOTO: Borac Sport

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Borac M:TEL Kakanj
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača