XS
SM
MD
LG

77 : 68
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Igokea savladala Sparse, ponovo sjajan doprinos Dalibora Ilića

20.04.2018 Đ. MaleÅ”ević

KoŔarkaŔi Igokee upisali su sedmu pobjedu u Ligi za prvaka BiH. Aleksandrovčani su savladali Sparse na svom terenu, rezultatom 77-68.

Prvi period obje ekipe su loŔe počele. Veoma negledljiva koŔarka i dosta greŔaka sa obje strane. U samoj zavrŔnici ekipe su naŔle svoj ritam a nakon prvog perioda bilo je 18-18. U drugom periodu Sparsi su bili bolji. Serijom 9-0 doŔli su do vodstva 31-23. U samoj zavrŔnici prvog poluvremena Igokea je naŔla svoj ritam i doŔla do izjednačenja.

U trećem periodu Igokei su energiju donijeli mladi Ilić iĀ  Janković. Igokea je većim dijelom vodila ali su Sparsi poveli sa 54-51. Serijom 4-0, Igokea je doÅ”la do vodstva 55-54, Å”to je i bio rezultat nakon 30 minuta igre. U poslednjem periodu su se Sparsi držali do same zavrÅ”nice. Tada je Å”est poena Igokei donio mladi Ilić, koji je bez straha preuzimao odgovornost, i Igokea je na kraju doÅ”la do pobjede.

Igokeu je do pobjede predvodio Rikić sa 18 poena, devet skokova, četiri blokade, MiloÅ”ević je dodao 12 a Ilić 11 poena. Kovačević sa 23 poena, predvodio je goste.

Foto: ABA liga

Premijer liga Premijer liga Prvenstvo BiH-Liga za prvaka Igokea Spars
Radnicki21 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača