XS
SM
MD
LG

20.04.2019 16:30
Mladost Donja Slatina
0 : 2
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Rudan potvrđuje pobjedu u opštinskom derbiju
90'
Gol
U Šamačkom derbiju,gosti iz Donje Slatine golom Džafera Džafića vode sa 1-0
56'
U šamcu se igra 3.minut utakmice 23.kola Druge lige RS: Borac - Mladost. Idealni uslovi za igru, pa se očekuje da fudbaleri dva tima pruže maksimum. Odlična poseda, što vraća veru da za najpopularniji sport ovih prostora dolaze bolji dani.
Drugoligaška utakmica u Šamcu okupila je više od 500 gledalaca.
48.minut utakmice u Šamcu, golova nema.
Utakmica završena
Borac Mladost 0 2 kraj zaslužena pobjeda gostiju
Izveštaj utakmice

Dve mine iz Slatine

20.04.2019 Slađan Jeremić

Detalj sa utakmice Borac Šamac - Mladost Donja Slatina

ŠAMAC – Prosečna, često i sumorna, igra Borca ovog proleća nije dugo donosila plodove uspeha. U mesec dana doživljen je i drugi domaći poraz i Šamčani su svoje šanse za povratkom u Prvu ligu Republike Srpske sveli na minimum. Po svemu sudeći, prolongirali za neku drugu sezonu.

Borac je u prvom poluvremenu jalovo atakovao. Doduše, imao je kolosalnu priliku preko Samira Isanovića u 25.minutu, lopta je preletela preko gola. U nastavku utakmice, sva voda je išla na mlin gostiju. Borčev krčag se potpuno razbio, bodovi su se prosuli. U 55.minutu brza i tečna akcija tima iz Donje Slatine, DŽafer DŽafić je sačekao loptu i poslao u mrežu. Onda je domaćin preuzeo terensku inicijativu, ali bez ideje da se stigne do cilja. U 90.minutu udarac Miodraga Rudana završio je u mreži. I dok su se gosti „topili“ od radosti, nervozni Aleksandar Ćosović napucao je loptom iz blizine igrača gostiju koji je ležao na travi nakon faula, pa je pre vremena morao u svlačionicu.

Mladost je zasluženo pobedila, Borac je izgubio lidersku ulogu i svoje šanse da postane prvoligaš ovog leta sveo je na minimum.

Vredan jubilej, vek postojanja, slaviće se bez prvoligaških radosti.

Druga liga RS, grupa „Zapad“:

Borac – Mladost 0:2 (0:0)

Stadion: Gradski. Gledalaca: 500. Sudija: Slađan Lazarević (Petrovo) . Strelci: Džafić u 55.i Rudan u 90.minutu. Žuti kartoni: M.Ilić i Čolić (Borac), Huseinagić, Rudar, Hasić, Čeliković(Mladost). Crveni karton: Aleksandar Ćosović(Borac) u 90.minutu.

BORAC: Lakić , D.Ilić (od 75.min.Simeunović ), Dujmušić , M.Ilić , Ćosović , Milićević (od 62.min.Galešić ), Čolić , Bijelić , N.Ilić (od 80.min. Zurapović ), Maksimović , Isanović .

MLADOST: Lukanović , Bojić , Paležnica , Limić , Huseinagić , Rudan , Hasić , Čaušević , Mišić , Džafić (od 73.min.Čeliković ), Mićić .

Igrač utakmice: Miodrag Rudan (Mladost) .

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Borac Mladost
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača