XS
SM
MD
LG

4 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Nema Ŕale sa Jahorinom

27.11.2018 Administrator DC

Poslije startnih pobjeda protiv Ljubinja i Kotor VaroÅ”i i remija u proÅ”lom kolu u Brčkom, ekipa iz Pala se ne Å”ali, upisala je i treću pobjedu.

U sklopu 4. kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu, posle bolje igre savladali su ekipu KMF "Brod" sa razultatom 4:1. i kao jedini neporažani sastav i pored oduzeta tri boda od FSRS, na čelu su tabele. Tako su puleni "Ŕefa parade" paljanskog kluba, Bojana Brčkala-Brketa najavili borbu za najviŔi plasman, ulazak u Premijer ligu.

Ovo treće ovosezonsko slavlje Paljana su "pogurali", MiloÅ” KoÅ”arac sa dva pogodka, a po gol su dodali, Danijel Trbo i Vladimir Dubovina, a trebinjski "Stojke" na vratima Paljana, Gradim Miladinović, brani sve, ali od svojih baÅ” sve ne može pa ga je autogolom savladao u zadnjoj minuti Danijel Trbo.

U 5. kolu, koje se igra 1 i 2 decembra Paljani će u derbiju u Nevesinju koplja ukrstiti sa domaćim futsalerima.

KMF "Jahorina" Pale - KMF "Brod" Brod 4:1 / 3:0

KSC "Peki" Pale
Gledalaca oko 100

Prvi sudija: Nemanja Vujadin / Istočno Sarajevo
Drugi sudija: Slavoljub Gogić / Istočno Sarajevo

Žuti karton: MiloÅ” KoÅ”arac / Jahorina,Ā 
Ognjen Blagojević, Dragan Sremac, Dražen Lučanović / Brod

Strijelci: 1:0 MiloŔ KoŔarac 13, 2:0 Danijel Trbo 16, 3:0 MiloŔ KoŔarac 19, 4:0 Vladimir Dubovina 28, 1:4 autogol Danijel Trbo 39.

Jahorina: Gradimir Miladinović, Nikola Å arović, kapiten MiloÅ” KoÅ”arac, Vladimir Dubovina, Sanjin Zanović, Gojko Kozić, Aleksa Cerovina, Danijel Trbo, Nemanja Jokić, Dejan Obradović, Damjan Simović, Ognjen Jevtović Trener Stefan Tadić

Brod: Ognjen Blagojević,kapiten Dejan Džabić, SaÅ”a Đerić, Dejan Milovac, Dragan Sremac, Jovan Stolić, Srđan Cvjetković, Slobodan Pejičić, Dražen Lučanović

U ostalim mečevima trećeg kola, Brčko Zdravlje je savladalo Nevesinje sa 2:1. u LaktaÅ”ima Å ampion je poražen od Kotor VaroÅ”i sa 3:5, a meč između Ljubinja i Ugljevika nije odigran.

Parovi 5. kolo (1/2. decembar)

Nevesinje - Jahorina
Kotor VaroÅ” - Ljubinje
Ugljevik - Brčko Zdravlje
Brod - Å ampion

Ā 

Futsal Futsal Prva liga RS Jahorina Brod