XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Borac bolji od Slobode
 

Футсалери Борца тријумфовали су над Слободом-Компред резултатом 7:4 у веома битној утакмици како у борби за опстанак, тако и за пласман у Топ 6.

 

Двоструки стријелци за Борац у голеади у Борику били су Александар Муњиза, Немања Кокановић и Никола Зец, док је једном мрежу Тузлака погодио Срђан Ескић. Са друге стране, за Слободу-Компред два поготка постигао је Бењамин Смајић, док су по једном стријелци били Хусеин Мусић и Нурија Суљић.

Подсјетимо, црвено-плави су ово коло дочекали на осмом мјесту, уз два бода више од данашњег ривала који је, као претпосљедњи, у зони испадања. Након овог тријумфа, а послије непотпуне 11. рунде, Борац је напредовао за једно мјесто на табели, одмакавши Тузлацима у борби за очување премијерлигашког статуса, те у исто вријеме задржавши корак за тимовима који ће након лигашког дијела сезоне кроз плеј-оф наставити борбу за титулу.

У сриједу Борчеве футсалере очекују нове такмичарске обавезе. Посљедњег дана јануара, Борац ће гостовати у Рибнику екипи Викторије, са којом укршта копља у осмини финала Купа Републике Српске.

Побједник овог дуела ће у четвртфиналу укрстити копља са Тангом из Источног Сарајева.

БОРАЦ – СЛОБОДА-КОМПРЕД 7:4

стријелци за Борац: Муњиза (9. и 91. минут), Кокановић (15. и 34. минут), Ескић (22. минут) и Зец (25. и 36. минут), стријелци за Слободу-Компред: Смајић (19. и 38. минут), Мусић (33. минут) и Суљић (40. минут), дворана: ”Борик”, гледалаца: 80, први судија: Славољуб Гогић (Источно Сарајево), други судија: Алем Бајровић (Сарајево), трећи судија: Аднан Мердановић (Сарајево), жути картони: Јанковић (Борац), С. Хоџић (Слобода-Компред), црвени картон: Стефан Савић (Борац, 7. минут).

БОРАЦ: Станивуковић, Максимовић, Ескић, Јанковић, Муњиза. Још су играли: Зец, Верић, Савић, Миздрак, Кокановић. Тренер: Борис Станковић.

СЛОБОДА-КОМПРЕД: Чизмић, Идриз, Хусејновић, Смајић, Табаковић. Још су играли: Мусић, Е. Хоџић, Рамић, С. Хоџић, Суљић, Халиловић. Тренер: Мирсад Овчина.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Futsal Futsal Premijer liga BiH Borac Sloboda Kompred
Međusobne utakmice
2023-2024
27.01
13:00
Borac
Sloboda Kompred
7
4
22.10
19:00
Sloboda Kompred
Borac
3
2

Uporedni rezultati

Borac
 
Sloboda Kompred
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
9 (7) Dati poeni 7 (3)
7 (4) Primljeni poeni 9 (2)
+2 (+3) gol razlika na utakmicama -2 (+1)
50% (100%) Uspešnost 50% (100%)
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača