XS
SM
MD
LG

Jedan polufinala vredan

Meč četvrtfinala Kupa Republike Srpske između domaćeg Glasinca 2011 i premijerligaša iz Bijeljine Radnika zasluženo je pripao gostima. Oni su bili svih 90 minuta bolji, imali su nekoliko odličnih prilika za gol, ali je briljirao domaći čuvar mreže M. Pajević. On je u nekoliklo navrata odlično reagovao.

Ništa ipak nije mogao u 23. minuti kada je na pravi način akciju svog kluba golom okončao Hadžić. Bila je to dobra i brza akcija tima iz Bijeljine.

Mogli su gosti i do drugog gola, nakon što je sudija pokazao na belu tačku. Bio je to novi duel M. Pajevića i Hadžića. Sada je domaći čuvar mreže nadmudrio napadača Radnika. Odbranio je njegov udarac i na taj način ostavio svom timu nadu da eventualno napravi iznenađenje i zaustavi Radnika.

Nisu ipak igrači Glasinca, iako su pokazivali ogromnu želju i htenje,uspeli  da matiraju Markovića, a imali su svoje prilike. Okončano  je 0:1 i tako je Radnik ostao u igri da odbrani trofej u Kupu Republike Srpske. Oni su prošle sezone u finalu, nakon penala bili bolji od Krupe. 

FK Glasinac 2011  - FK Radnik  Bijeljina

Sokolac. Stadion: Bara. Sudija: Darko Vukojević (Doboj). Strelac: Hadžić 23.(Radnik). Žuti kartoni: Jovanović, Nikolić Pajević (Glasinac 2011), Radović, Hadžić (Radnik). Crveni kartoni: Jovanopvić 63. (Glasinac), Motika 63. (Radnik).

Glasinac: M. Pajević , M.Pejnaović, P. Pajević, Nikolić (od 70. Beatović), Jovanović, Lukić (od 63. Lizdek), Kreštalica, Živković, Vujičić (od 22. Ninković), Blagojević, A. Pejanović.

FK Radnik: Marković, Radović, Sušić, Mekić (od 59.  Šantić) , Vasić, Poprara, Krsmanović, Hadžić (od 52. Živanović), Despotović, Glišić (od 87. Đelmić), Motika.