XS
SM
MD
LG

Fajt za titulu

Breznica protiv Budućnosti

U nedelju, nešto posije 15 časova, počeće novo izdanje serijala jednog od najvećih rivalstava u ženskom fudbalu posljednjih godina u Crnoj Gori, a koplja će ukrstiti Breznica i Budućnost.

Mjesto velikog fajta biće Pljevlja, odnosno gradski stadion domaćina koja je poznata kao dom na kojem je pet puta Breznica podigla trofej.

Breznica i Budućnost će igrati za mnoge stvari. Prije svega boriće se za titulu, iako je tek šesto kolo. Breznica da odbrani, a Budućnost da osvoji svoju prvu. Igraće za velik tri boda, za poboljšanje međusobnog skora i mnogih drugih stvari.

Ovo je biti izuzetno bitan meč za oba tima, ali definitivno ovaj neće biti taj koji će riješiti konačnicu ovog prvenstva. Biće vjerovatno jedan od interesantnijih.

I u prvom meču ova dva rivala na startu ove sezone mogli smo da vidimo da će se bitka voditi možda i do posljednjeg kola takmičarske sezone u Crnoj Gori.

Ne da je zanimljiva, nego je prosto nevjerovatna informacija koliko ćemo ove godine imati dramu i borbu, pogotovo kada se pogledaju svi mogući podaci.

Kao i uvijek, kada počnu ovakvih dueli, sva statistika iz prošlosti pada u vodu i to će biti sasvim u drugom planu. Ako već niste, oslobodite se obaveza u nedelju popodne i – uživajte.


Budućnost 6 : 1 Ekonomist
Mladost 2015 0 : 5 Breznica
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Budućnost 16 13 2 1 41
2 Breznica 16 13 2 1 41
3 Ekonomist 16 7 0 9 21
4 Mladost 2015 16 3 1 12 10
5 Cvetex 16 1 1 14 4