XS
SM
MD
LG

Karlajl srušio lidera, Šarčević opet spasio Bolton

Foto: Carlisle

Večeras je odigrao 11. kolo u engleskoj Ligi 2. Lider je doživiop poraz a Bolton je nastavio sa prosipanjem bodova.

Fudbaleri Karlajla savladali su Njuport sa 3-2. Golovima Aleksandre i dva puta Meliša, domaći su došli do 3-0. Lider je smanji preko Devita i Šenana ali nisu imali snage da dođu do boda. Kiks Njuporta iskoristio je Kembridž te je golovima Ajronsajda savladao sa 2-1 ekipu Salforda.

Bolton ponovo nije upisao pobjedu. Odigrali su na svom terenu samo 1-1 sa Mensfildom. Gosti su poveli preko Lepslija ali je Šarčević po treći put u poslednjih nekoliko kola spasio Bolton poraza. Veoma zanimljiv meč odigrali su Morkemb i Eksiter. Gosti su poveli preko Rendala da bi Mendeš Gomeš i Hendri donijeli preokret domaćima. Ipak, Tejlor pogodio za 2-2 i spasio je goste poraza.

Bitnu pobjedu upisao je i Forest Grin. Savladali su na svom terenu Lejton Prijent sa 2-1 te su se probili do trećeg mjesta. Poveli su golom Bejlija da bi Rajt pogodio za 1-1. Tri boda domaćima, donio je Stivens.

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati. Tranmer je u gostima savladao Herogejt sa 1-0 a Volsol je kući savladao Krauli istim rezultatom kao i Grimzb Beroua na svom terenu. Kolčester je savladao Stivenejdž sa 3-1, Oldem Čeltenama sa 2-1 a Bradford je savladao Sautend sa 3-0.

Na tabeli vodi Njuport sa 25 bodova, Kembridž ima dva manje, Forest Grin 21 a Eksiter 20. Na dnu su Skantorp sa četiri te Sautend sa dva boda.