XS
SM
MD
LG

Doboj ne staje, deset od deset

KMF Doboj

DOBOJ- Futsaleri Doboja nastavljaju da gaze. Ostvarili su desetu prvenstvenu pobjedu iz isto toliko utakmica. Oni su u gostima savladali ekipu Prijedora 5:3.

Gosti su došli u vođstvo u 4.minutu golom Envera Buljubašića. Da bi onda domaći preokrenuli sa dva uzastopna gola Vedrana panića u 7. i 13.minutu. Minut kasnije izjednačenje svom timu donosi Enver Buljubašić.

Dobojlije su u nastavku zaigrali bolje. U 26.minutu Aleksandar Demonjić je doveo tim Doboja  do novog vođsva 3:2. Igrao se 29.minut kada je prednost uvećao Milan Martić. Na 5:2 povisio je Aleksandar Demonjić u 30.minutu. Domaći su ublažili poraz u 38.minutu a strijelac je bio Igor Golić.

-Utakmica je bila veoma teška kao što smo i očekivali. Otišli smo na gostovanje bez četiri igrača i znali smo da nas očekuje težak meč. Ali svakako smo igrali svoj stil igre i tražili mane protivniku. Prvo poluvrijeme veoma izjednačeno, u drugom poluvremenu smo malo promijenili taktiku, što nam je donijelo tri nova boda i desetu pobjedu za redom. Sljedeće kolo gostujemo ekipi Brčko Zdravlje , koje je takođe jedno od najtežih gostovanja u ovoj ligi. Ali imamo vremena da se spremimo za taj meč i naravno  i tu utakmicu idemo na pobjedu. –rekao je Radoslav Ristić trener KMF Doboj.

PRVA LIGA REPUBLIKE SRPSKE  - GRUPA ZAPAD

PRIJEDOR – DOBOJ 3:5 (2:2)

Strijelci: 0:1 Buljubašić u 4, 1:1 Panić u 7, 2:1 Panić u 13, 2:2 Buljubašić u 14, 2:3 Demonjić u 26, 2:4 Martić u 29, 2:5 Demonjić u 30, 3:5 Golić u 38.minutu. Dvorana:  „Mladost“. Gledalaca: nije bilo. Sudije: Aleksandar Railić (Derventa) i Siniša Ivančević (Banja Luka). Treći sudija: Marko Milunić (Rasavci). Delegat: Milan Ćurlić.

PRIJEDOR: Vučenović, Golić, Došenović, Lukić, Bundalo, Novaković, Stojnić, Stojić, Miljević, Đenadija, Panić, Marinović, Milinković, Miodragović.

DOBOJ: Bogdanović, Marić, Buljubašić, Martić, Demonjić, Nikić, Mikerević, Milaković, Omerčić, Radić, Todić, Jugović. Trener: Radoslav Ristić.