XS
SM
MD
LG

Remi pionira Bosne i Hercegovine i Crne Gore

Pionirske selekcije Bosn i Hercegovine  i Crne Gore igrali su u Trebinju. Oba tima su imala svoje prilike, a rezultat je na kraju bio neriješen 1:1.

U prvom poluvremenu Crna Gora je bila nešto bolji protivnik i imala više loptu u svom posjedu, rezultat čega su i dvije dobre prilike koje su imali preko Adžića i Đukanovića u 17’ i 19’ ‘. BiH je imala dobru priliku preko Subotića u 30'.

Izabranici Igora Jankovića su poveli u 67', kad je konfuziju u odbrani Crnogoraca iskoristio Darije Markočević i doveo svoj tim u vodstvo. Prednost domaćih je trajala svega 3 minute, jer je Stefan Đukanović izjednačio rezultat iz slobodnog udarca sa otprilike 25 metara.

Sljedeći susret ove dvije selekcije je zakazan za četvrtak u 11 časova, takođe na stadionu FK Leotar u Trebinju.

Bosna i Hercegovina-Crna Gora 1:1 (0:0)

Stadion: “Police”, Trebinje.

Bosna i Hercegovina: Duškaj, Dugić, Šabić, Taraba, Beganović, Markočević, Gojsilović, Subotić, Brekalo, Perić, Mehić. Još su igrali: Burnjaković, Begić, Babić, Sadžak, Keranović, Kasumović, Zeničanin. Selektor: Igor Janković.

Crna Gora: Nenezić, Turović, Maraš, Radević, Ljuljđuraj, Vračar, Perović, Đukanović, Tadić, Adžić, Skrobanović. Još su igrali: Šekularac, Ajduković, Damjanović, Piperović, Vukadin, Camaj. Selektor: Goran Perišić.

Ostali fotosi:

Donosimo vam pogodak Crne Gore iz slobodnog udarca. Pogodio Stefan Đukanović., Bilo je to 1:1, a  gol za BiH dao  je Darije Markočević.

 

Pionirske selekcija Bosne I Hercegovine I Crne Gore odigrali se prijateljski meč u Trebinju. Igralo se na stadionu u Gradu Sunca, a završen je neriješenim rezultatom 1:1. Donosimo vam pogodak Crne Gore iz slobodnog udarca. Pogodio je mali Darie Markočević, Bilo je to 0:1, a izjednačio je Stefan Đukanović.

Posted by Sport DC on Tuesday, May 25, 2021