XS
SM
MD
LG

Odigrana utakmica između dvije ekipe u Prnjavoru

Detalj sa utakmice u Prnjavoru

Na kampu Fudbalskog saveza Republike Srpske u Prnjavoru na kojem se okupila pionirska reprezentacija odigrana je danas interna utakmica između dvije ekipe - “Narandžastih” i “Zelenih”, a rezulztat je bio neriješen – 2:2. Pogotke za “Narandžaste” postigli su Luka Injić član bilećkog Hercegovca i David Remić igrač Famosa iz Istočne Ilice, dok su za “Zelene” golove dali Stefan Bogojević iz banjalučkog Borca i Vukašin Gostimirović član dobojske Sloge.

 


Prije utakmice pionirski reprezentativci Republike Srpske imali su u hotelu “Siti” gdje su smješteni i predavanje o značaju ishrane kod sportista koje su pažljivo slušali, što je jedna od novina u odnosu na prethodna okupljanja reprezentativnih selekcija Republike Srpske.
Reprezentativni kamp su danas posjetili i Darko Tomaš, načelnik opštine Prnjavor, kao i Ognjen Valjić, generalni sekretar Fudfbalskog saveza Republike Srpske.

“Narandžasti” - “Zeleni”    2:2 (1:2)

Stadion: “Siniša Peulić” u Prnjavoru. Gledalaca: 100. Sudija: Aleksandar Njagomirović (Prnjavor). Strijelci 1:0 Injić (5), 1:1 Bogojević (12), 1:2 Gostimirović (35), 2:2 Remić (55).
“NARANDŽASTI”: Šatara (Račić), Ćulum, Višekruna, Lajić, Pašić, Blagojević, Temić, M. Skakić, Injić, Kitić, Pavlović.
“ZELENI”: Tatar, Janjuš, S. Skakić, Vasilić, Krstić, Soprenić (Amidžić), Gostimirović, Bogojević, Pejaković, Vuković (Vasić), Ivanović.