XS
SM
MD
LG

Vladimir Šaraba: Hvala svima na dobroj sezoni

Vladimir Šaraba

Danas se na svojoj Fejsbuk stranici, o rezultatima KK Slavije 1996,a nakon dvomeča sa Širokim u plej ofu oglasio predsjednik kluba Ljubiša Ćosić. Slavija je izgubila u četvrtfinalu od Širokog, u oba meča Ipak u klubu su prezadovoljni urađenim ove sezone,  O tome je danas pisao, takođe na svojoj Fejsbuk stranici, sportski direktor Vladimir Šaraba. Napisao je:

Nakon prve premijerligaške sezone kada govorim o OKK “Slaviji” (čitaj: nova Slavija), govorim o uspjehu. Sa velikom željom da budemo u elitnom košarkaškim društvu i ambicijom da u njemu ostanemo prve godine, stigli smo do više nego uspješnog rezultata. O preprekama i problemima, a bilo ih je, suvišno je govoriti jer su se pretvorili u izazove koje je klub premostio. Bez pretjerane filozofije i patetike želim da zahvalim svima koji su pomogli da se ovaj rezultat ostvari. Opštini Istočno Novo Sarajevo i Gradu Istočno Sarajevo jer su podržali ideju o razvitku kluba. Sponzorima koji su pomogli naš rad. Medijima koji su vjerno pratili svaki naš korak i skok. Navijačima i publici koji su iskreno iz srca navijali za naše boje.

Posebno zahvaljujem momcima koji su ostavili srce i dušu na terenu, pokazujući da je zajednička borba za pobjedu najvažnija. Uz toliko emocije i borbe, rezultat je morao doći. Hvala mojoj porodici koja je imala strpljenja za moju nervozu tokom sezone.

Hvala, do novih izazova i novih pobjeda, napisao je Šaraba.