XS
SM
MD
LG

Slavija izgubila meč, dobila polufinale: Protiv Kozare za Premijer ligu

Juniori Slavije plasirali su se u finale doigravanja za Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Sokolovi su minimalno poraženi od Leotara u Trebinju 1:0, ali s obzirom na to da su u prvom meču ostvarili ubjedljiv trijumf prolaze dalje.

Jedini gol na meču djelo je FIlipa Kolaka na startu drugog poluvremena. Ono što može više da zabrine Milana Gutovića je činjenica da je Nemanja Čvoro zaradio crveni karton i to prvi žuti karton zbog toga što nije odmakao na propisnu udaljenost, a drugi zbog izvođenja slobodnog udarca bez odobrenja. Kada se tome doda suspenzija Matije Jevtovića, kao i povrede Đorđa Golijanina i Mihajla Lubure pred Sokolovima je veliki izazov u finalu.

LEOTAR - SLAVIJA 1:0 (0:0)
Stadion Police
Gledalaca: 150
Sudija: Stefan Bokić (Bileća)
Strijelci: 1:0 Kolak 49
Žuti kartoni: Šarović, Kolak, Brkić, Rutešić, Medan, Popović (Leotar), Cvijetić, Stjepić, G. Čelan, M. Golijanin, Gutović (trener) (Slavija)
Crveni karton: Nemanja Čvoro (Slavija) 81

LEOTAR: Šarović, Medan, Kapor, Brkić (od 85. S. Popović), Pandžić, Tadić (od 88. Rutešić), Kolak, Pejović, Botić (od 87. Tešanović), Glogovac, G. Popović

SLAVIJA: Vlačo, Pušara, Gojković, Pekić, Stjepić (od 87. L. Čelan), Aškraba, Cvijetić, G. Čelan (od 87. Maksić), M. Golijanin, Čvoro, Forcan