XS
SM
MD
LG

Djeca igraju, roditelji se tuku

Međunarodni dječiji turnir u fudbalu "Zlatibor kup" na kom učestvuju djeca od 2010. do 2017. godišta i koji je najveći tog tipa u Srbiji obilježio je jeziv incident. Zbog bahatih roditelja koji su se potukli jedno dijete je čak završilo sa povredom glave.

Sve je počelo, ističe majka jednog djeteta koje je takođe bilo na ovom fudbalskom turniru, kada je klub iz Rusije počeo da vodi.

- Izbila je tuča koju su izazvali roditelji djece iz kluba "Stari aerodrom" iz Podgorice, konkretno sa Rusima iz kluba "Integral" Moskva. Ovo nije prvi put da prave incidente, i u Beogradu su pravili probleme - priča za "Blic" zabrinuta majka, pa nastavlja:

- Kada su Rusi dali drugi gol roditelji djece iz kluba "Stari aerodrom" su decu počeli da gađaju flašama, a trener je pošao da napada sudiju, htio je da ga bije. Roditelji djece iz ovog podgoričkog kluba nasrnuli su na roditelje djece iz Rusije! To je zaista bilo strašno - nastavlja ova majka, i dodaje da je povrede glave zadobilo dijete od 11 godina.

Prema njenim riječima, pokazivali su dvoglavog orla timovima iz Srbije, čak je i van terena bilo koškanja i psovanja sa FK "Mačva" iz Šapca.

Oni su sigurno diskvalifikovani jer nisu primili medalju. To su sve mala djeca, oni bi trebalo tu da se druže i stiču nove prijatelje, a ne da budu izloženi bilo kakvom nasilju i ponašanju koje je grozno - zaključuje ova majka.

Video incidenta možete pogledati OVDJE.