XS
SM
MD
LG

Sutjeska polufinalista Kupa Republike Srpske

Juniori Sutjeske su polufinalisti omladinskog Kupa Republike Srpske.

Mladi fočanski fudbaleri su bili bolji u hercegovačkom derbiju od svojih vršnjaka iz Trebinja i potpuno zasluženo se našli u završnici najmasovnijeg takmičena  koje se igra pod okriljkem Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Ovim je još jednom potvrđeno da je Foča nepresušni izvor fudbalskih talenata tako da Sutjeska ne mora da brine za svoju budućnost. Od početka susreta vodila se otvorena borba, laganu terensku inicijativu su imali domaći fudbaleri i do vođstva su stigli u 28. minutu nakon opravdano dosuđenog kaznenog udarca, precizan sa jedanaest metara je bio Đođrević.

I u drugom delu su oba tima igrali u jakom tempu, Trebinjci su krenuli nešto agresivnije i stigli su do izjednačenja nakon lepe akcije u 67. minutu kada je Glogovac matirao nemoćnog Burila. Finiš utakmice je pripao mladim igračima Sutjeske, u 85. minutu Obrenović je šutirao sa ivice kaznenog prostora i pogodio donji desni ugao gola Leotara za veliku radost svojih saigrača i navijača.

 

SUTJESKA (F) – LEOTAR 2:1 (1:0)

Stadion: Gradski. Gledalaca: 100. Sudija: Nemanja Jovičić (Istočni Stari grad ) Strelci: Đorđević 28. iz penala ; Obrenović 85. minut (Sutjeska ) Glogovac 67. minut (Leotar) Žuti Kartoni: D. Radović, Obrenović Dragičević (Sutjeska) Kolak (Leotar)

SUTJESKA: Burilo, D. Radović, Milutinović, Stanić, Cvijetić (od 69. Čančar), S. Radović (od 86. Gvozden), Ristović, Sekulić, Obrenović, Đorđević

LEOTAR: Vučković, Kapor, Popović, Vuković, Kolak, Lakić (od 89. Mićević), Glogovac, Pandžić (od 42. Milojević), Spaić (od 89. Korol), Anđelić (od 46. Pejović), Begenišić (od 46. Milošević)