XS
SM
MD
LG

Brejk Željeznice u Doboju, na domaćem terenu za titulu prvaka Republike Srpske

Futsaleri Željeznice su u trećem meču finala plej-ofa Prve lige Republike Srpske savladali Doboja u gostima 6:2 i tako stigli na korak od titule prvaka Republike Srpske u futsalu i plasmana u Premijer ligu.

Trnovljaci će tako u četvrtom meču na svom parketu u ponedjeljak tražiti treću pobjedu u seriji, koja im donosi titulu prvaka Republike Srpske.

I jedni i drugi su ponovo bili značajno oslabljeni, što ih prati od starta plej-ofa, a Željeznica starta sa 2:0 golovima Igora Đorde i Vladana Minića. Vraća se Doboj pogotkom Slavena Ristića, ali Nermin Jusić pred samo poluvrijeme pogađa za 3:1. 

Samo što je krenulo drugo poluvrijeme Igor Đorda dobija drugi žuti, odnosno crveni karton, a Belmin Starčević direktan crveni, da bi Milan Martić kapitenski pogodio za 3:2. Ipak, Željeznica se sa dva gola Vladana Minića i kompletiranim hettrikom odvaja na 5:2, a pobjedu ovjerava Harun Čovrk u 36. minuti za 6:2.

FC DOBOJ - KMF ŽELJEZNICA 2:6 (1:3)
Dvorana OŠ "Radoje Domanović" u Osječanima
Gledalaca: 20
Sudije: Aleksandar Railić (Banja Luka) i Slavoljub Gogić (Istočno Sarajevo)
Strijelci: 0:1 Đorda 4, 0:2 Minić 9, 1:2 Ristić 12, 1:3 Jusić 20, 2:3 Martić 23, 2:4 Minić 27, 2:5 Minić 29, 2:6 Čovrk 36
Žuti kartoni: -
Crveni karton: Igor Đorda (Željeznica) 21

DOBOJ: Mih. Radulović, Ristić, Martić, Starčević, Huskanović, Ninković, Mil. Radulović, Buljubašić, Bosić, Kovačević

ŽELJEZNICA: Balaš, Godinjak, Jusić, Đorda, Elez, Dragović, Radojević, Bjelica, Minić, Čovrk