XS
SM
MD
LG

Taborin u Foči, Mitrović sudi duel Drine i Romanije

Utakmicama 1/16 finala počinje nova sezona Kupa Republike Srpske "dr Milan Jelić".

Danas se igra utakmica Željezničar Sport Tim - Sloga Doboj, sutra se igra 12 utakmica, za 4. septembar je odložen duel Zadrugara i Radnika, dok će novi termini biti naknadno određeni za mečeve BSK - Borac i Naša Krila - Alfa Modriča.

Određene su i sudije za ove utakmice, pa će tako jednu od najzanimljivijih utakmica runde, onu između Drine i Romanije u Zvorniku suditi Bojan Mitrović iz Bijeljine, sa pomoćnicima Lukom Maletićem i Draganom Matovićem. BIće ovo repriza prvog kola nove sezone Prve lige, a Drina je tada uzela bod u Palama odigravši 0:0.

Još jednu reprizu prvog kola vidjećemo u Foči, gdje Sutjeska dočekuje Slaviju. Utakmicu sudi Zvorničanin Marko Taborin, sa pomoćnicima Milanom Spasojevićem iz Zvornika i Nevesinjcem Vojom Zurovcem.

Treća repriza prvog gola je u Gradišci, gdje ponovo Kozari dolazi Ljubić. Utakmicu sudi Nemanja Aleksić iz Banjaluke, sa pomoćnicima Srđanom Landupom i Aleksandrom MIlakovićem.

Branilac pehara, Zvijezda 09, kreće iz Čajniča, a utakmicu protiv Stakorine sudi debitant na Prvoj ligi Republike Srpske Nemanja Jovičić iz Istočnog Starog Grada, sa asistentima Urošem Jugovićem i Stefanom Vujičićem.

Prvoligaši se sastaju i u Višegradu, gdje će Drina HE kraj Rzava dočekati Leotara. Meč sudi Slađan Došlo iz Istočnog Sarajeva, sa pomoćnicima Bojanom Pejićem i Strahinjom Trifkovićem.

Zanimljiv duel nas čeka i na banjalučkom Predgrađu, gdje prvoligaš Željezničar Sport Tim čeka člana WWin lige BiH, dobojsku Slogu, Meč sudi Stefan Đukić iz Ugljevika, sa asistentima Goranom Lakićem i Aleksandrom Kapurom iz Brčkog.

Vladimir Ančić iz Prnjavora sudiće utakmicu Naprijed - Rudar Prijedor, a pomažu mu Momčilo Pavlović i Branislav Zvijerac iz Gradiške.

FSA Prijedor na svom stadionu čeka Slobodu iz Novog Grada, a ova utakmica povjerena je Petru Tepiću iz Čelinca, sa asistentima Milanom Aleksićem i Radomirom Petkovićem iz Banjaluke.

U Srbac kod Sloge ide Borac iz Kozarske Dubice. Glaavni sudija meča je Danko Butulija iz Banjaluke, a pomažu mu Bojan Tomić i Radislav Kačavenda, oba iz Gradiške.

Lijevče i Borac Šamac igraju u Novoj Topoli. Ovu utakmicu će suditi Miloš Sadžak iz Prijedora, sa pomoćnicima Bojanom Eremićem iz Prijedora i Bojanom Mijatovićem iz Novog Grada.

Marko Maksimović iz Modriče će biti glavni arbitar na meču Omarska - Laktaši, a pomažu mu Davor Maksimović iz Doboja i Bojan Maksimović iz Modriče.

Prvoligaš Famos ide u Lopare kod Majevice. Utakmicu sudi Velibor Vidaković iz Zvornika, sa pomoćnicima Boškom Lazićem i Njegoslavom Boškovićem.

U Brčkom se sastaju Ilićka i Velež, a utakmicu će suditi premijerligaški sudija Danijel Perić iz Bijeljine, sa pomoćnicima Mladenom Mirićem i Ristom Elezovićem.