XS
SM
MD
LG

MaxBet uz drugoligaša Fudbalski klub Naprijed

Detalj sa potpisa ugovora FOTO FK Naprijed

Banjalučki FK “Naprijed” nastavlja sa odličnim rezultatima i nastavlja krupnim koracima naprijed na svim poljima. Da ovi sjajni rezultati nisu prošli nezapaženo dokaz je i novi sponzor kluba i betting partner kompanija MaxBet, koja će biti nova podrška FK „Naprijed“. 

Član Uprave kluba FK “Naprijed” Slaviša Gajić je izrazio veliku zahvalnost kompaniji MaxBet što je u pravom trenutku prepoznala važnost podrške ovom sportskom kolektivu sa tradicijom dužom od 73. godine, a ovo povjerenje je nagrađeno odličnim uspjesima u protekle tri godine. 

-Izuzetno smo ponosni u klubu na sve urađeno u proteklom periodu i što smo opravdali očekivanja naših brojnih sugrađana i simpatizera, članova kluba, ali isto tako i naših partnera, jer smo uložili zaista velik trud i rad kako bi smo uspjeli biti tu gdje smo danas. Imamo i dalje velike planove i ambicije, a to možemo ostvariti samo ako imamo i kvalitetnu podršku naših partnera i sponzora kluba. Želimo ovom prilikom da se zahvalimo kompaniji MaxBet na podršci u narednom periodu, koja je veoma važna za budući razvoj kluba. MaxBet je dao nesebičnu podršku prepoznavši našu viziju, dosadašnje rezultate, i buduće ciljeve kluba i želju za novim pobjedama, i veoma nam znači što jedan tako veliki regionalni brend daje svoju podršku i zahvaljujemo se u ime kluba na tome - naglasio je Gajić.

Iz Uprave kluba su istakli da su sredstva koja je obezbijedila kompanija MaxBet utrošena na poboljšanje infrastrukture kluba i uslova za rad.

Iz kompanije MaxBet su istakli:

-Sponzorstvo FK “Naprijed” je dio MaxBet-ove strategije da kontinuirano ulažemo u sportske klubove i podržavamo razvoj sporta u regionu. Ulaganjem u sport vraćamo zajednici u kojoj poslujemo, a to je jedan od četiri glavna stuba našeg poslovanja. Vjerujemo da će naša podrška pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve i dodatno unaprijedi sportske i infrastrukturne projekte.

MaxBet je primjer uspješnog i odgovornog poslovanja, zapošljava više od 3000 ljudi i prisutni su na više od 450 lokacija u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Sjevernoj Makedoniji. Od ove godine, MaxBet je dio kompanije Flutter Entertainment, najvećeg globalnog operatera za sportsko klađenje i igre na sreću, koji je listiran na Njujorškoj berzi. Društveno odgovorno upravljanje kompanijom zasnovano je na stalnom ulaganju u dugoročne i stabilne odnose, s ciljem da kontinuirano doprinose razvoju društva u kojem posluju.

U proteklom periodu iz ovog jedinog fudbalskog kluba sa desne obale Vrbasa su na interesantan način najavili promociju novih dresova i po prvi put u istoriji internacionalna pojačanja i igrača iz Brazila i Japana. Unazad par godina u ovom banjalučkom klubu su ponosni na završene infrastrukturne projekte novog klupskog objekta, pomoćnog terena sa vještačkom travom, novih reflektora i rasvjete, uređenja vanstadionskog prostora, izgradnjom nove tribine za publiku, tako da FK Naprijed sada ima jednu funkcionalnu sredinu i sportski kompleks, koji je od velikog značaja za cijeli grad.

FK “Naprijed” se još jednom zahvaljuje MaxBet-u na podršci i tome što su prepoznali ovaj fudbalski klub kao jednu pozitivnu sredinu koja ima sjajne rezultate i veliki potencijal, te ujedno poziva i sve druge privrednike, gradske, republičke i državne instititucije, da pomognu klubu u daljnjem razvoju, jer ovaj klub sada predstavlja sve veći generator novih talenata, uz više od 280 aktivnih članova kluba iz Obilićeva.


Dubrave : Sloga (S)
Tekstilac : Borac
Proleter : FSA
Čelinac : OFK Lauš
Željezničar : Polet 1926
Naprijed : Omarska
Gorica : Crni Vrh
Brdo : Modriča
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Omarska 9 8 0 1 24
2 Brdo 9 6 1 2 19
3 Naprijed 9 5 3 1 18
4 Dubrave 9 4 4 1 16
5 Proleter 8 5 1 2 16
6 Sloga (S) 8 5 1 2 16
7 Gorica 9 4 3 2 15
8 Tekstilac 8 4 1 3 13
9 Crni Vrh 9 3 2 4 11
10 Sloga (T) 9 2 3 4 9
11 Polet 1926 8 3 0 5 9
12 FSA 8 2 2 4 8
13 Željezničar 8 2 2 4 8
14 Borac 8 2 1 5 7
15 Modriča 9 1 2 6 5
16 OFK Lauš 8 1 1 6 4
17 Čelinac 8 1 1 6 4