XS
SM
MD
LG
17.05.2017 mozzartsport.com

Teška povreda Vladimira Ivića

Vlada Ivić pogođen limenkom piva u glavu! Krvav otišao u bolnicu! Užasne scene na stadionu Panatinaikosa. Ništa novo kada su u pitanju fudbalske utakmice u Grčkoj! Ponovo su viđeni veliki neredi i ponovo ima povređenih. Ovog puta koplja su se slomila na na srpskom stručnjaku na klupi PAOK-a Vladimiru Iviću.

Tokom duela plej-ofa između Panatinaikosa i PAOK-a navijači domaćeg kluba su punom limenkom piva pogodili u glavu Vladu Ivića. Nekadašnji prvotimac Partizana je pao na zemlju, a utakmica je prekinuta u 54. minutu pri rezultatu 1:0 za domaće. [su_dailymotion url=" http://dai.ly/x5mowt2" quality="480"]Sent Etjenom[/su_dailymotion] Prema poslednjim informacijama Vlada Ivić je hospitalizovan u jednoj atinskoj klinici s rasekotinom na glavi.

Inače, Panatinaikos i PAOK, zajedno sa AEK-om i Panioniosom igraju u plej-ofu gde će prvoplasirani tim izboriti plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. PAOK je pre deset dana igrao finale Kupa Grčke sa AEK-om, i osvojio ga, a tu utakmicu pratili su veliki navijački incidenti, u kojima je bilo na desetine povređenih.