XS
SM
MD
LG

Pokušaj udaranja sudija

Košarkaši Borca poraženi su preksinoć u Bratuncu od istoimenog domaćina rezultatom 67:52 u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa za šampiona Republike Srpske, pa je tim iz Podrinja, rezultatom 3:1 u pobjedama, stekao pravo da u narednoj takmičarskoj sezoni bude član elitnog ranga bh. košarke.

Inače, sudeći prema današnjem službenom biltenu Košarkaškog saveza Republike Srpske, četvrti susret dva kluba imao je i “treće poluvrijeme”. Naime, službena lica (sudijsku trojku činili Milan Adamović, Saša Babić i Dejan Brestovac) podnijela su, po završetku utakmice, prijavu protiv predstavnika Borca Predraga Baroša i kondicionog trenera Lazara Vulina zbog, kako je navedeno u biltenu krovnog Saveza, “psovanja, prijetnji i pokušaja fizičkog obračuna nakon utakmice ispred dvorane na parkingu”.

Odlukom Saveza, Borac je zbog ovog incidenta kažnjen novčanom kaznom od 450 KM, još 200 KM će morati da bude uplaćeno na osnovu tehničke greške dosuđene Lazaru Vulinu, koji je zbog učešća u incidentu nakon utakmice kažnjem suspenzijom od dvije utakmice.

(borac-sport, foto: borac-sport)