XS
SM
MD
LG

Sloga se u sjenci dešavanja na Gradskom stadionu sprema za Kup protiv Mladosti

Fudbalere Sloge iz Gornjeg Crnjelova sutra očekuje duel osmine finala Kupa BiH u gostima kod Mladosti Kikači.

U 1/16 finala Sloga je savladala Slaviju sa 4:0, a jedan od najzaslužnijih za to bio je trostruki strijelac, Mlađen Karaman.

- Idemo na prolaz. Respektujemo svakog protivnika, ali mi igramo svoju igru. Protivnika ne poznajemo, osim ono što možemo pročitati u štampi i na internetu. Vidjeli smo da su organizovan klub, sa odličnom publikom i sigurno je da imaju kvalitet čim su izbacili Leotar. Ulazimo u meč oprezni i sa poštovanjem, ali sigurni u svoje kvalitete, rekao je za naš portal Mlađen Karaman.

Još uvijek je gorak ukus u ustima nakon nedeljnog gostovanja kod Borca u Banja Luci, gdje je Sloga doživjela poraz od 2:0, ali iz kluba bruje o sudijskoj nepravdi Miloša Gigovića. Karaman je meč gledao sa klupe.

- Iskreno, teško je bilo gledati sve to. Nekada je na Gradskom stadionu bilo ljepota igrati, a u nedelju je to bilo mučenje. Ljudi u crnom su radili nevjerovatne stvari od prvog pa do posljednjeg minuta. Jednostavno muka za gledati. Odavno to nisam doživio. Igračima Borca moram da čestitam na fer utakmici, nisu nas tukli, ali ostalo je sve bilo sramno za jedan klub kao što je Borac. Nadam se da sve to neće ostaviti trag na nama igračima, ali ostaje gorak ukus poslije ovakve utakmice. 

Utakmica FK Mladost Kikači - OFK Sloga igra se sutra od 15.30.