XS
SM
MD
LG

3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Vitez kući plačući

28.10.2017 JagoÅ” JagoÅ”

Fudbaleri Krupe pobijedili su Vitez rezultatom 0 ā€“ 3 U utakmici 13, kola BH telekom Premijer lige BiH, a golove su postigli Miljan Ljubenović, Stefan Barić, Stefan Dabić

Prvu priliku Krupa je imala u 12. minutu kada je Milutinović centrirao sa desne strane, a Fajić glavom Å”utirao preko gola. ČetiriĀ  minute kasnije domaći dolaze u vođstvo. Milanović je sa lijeve strane poslao paralelan pas prema Ljubenoviću, a ovaj se driblingom na rubu Å”esnaesterca oslobodio Tipurića, povukao loptu nekoliko koraka u Å”esnaesterac, a potom preciznim udarcem savladao golmana Ćutahuju.

Krupa je nastavila sa kvalitetnom igrom, a terenska incijativa isplatila se u 32. minutu kada je Fajić efektno, lob loptom, pronaÅ”ao Barića kojem nije bilo teÅ”ko da zatrese mrežu gostujućeg tima. Na isteku prvog poluvremena priliku za Krupu imao je i Aleksić koji je nakon kornera Ljubenovića glavom Å”utirao preko gola.

U nastavku utakmice domaći tim nastavio je sa apsolutnom dominacijom, a prvu ozbiljnu priliku Krupa je imala u 66. minutu. Milanović je loptu oduzeo na sredini terena, dobro proigrao Koljića koji je loptu proslijedio do Barića ali ovaj sa oko pet metara iz dobre pozicije Å”utira preko gola. Samo minut kasnije Barić je ponovo u prilici, nakon dobrog pasa Savića ulazi u Å”esnaesterac, dobro Å”utira ali je njegov udarac zaustavio golman Ćutahija. U 72. minutu Koljić sa srdine terena Å”alje idealan pas za Milanovića, koji je izbjegao opsajd zamku, uÅ”ao u Å”esnaestereac dobro Å”utirao ali je lopta otiÅ”la pored gola. Ā U 85. minutu probao je i Milutinović, dobro je Å”utirao sa 18 metara ali se golman Čutahija istakao. Krupa u 90. minutu dolazi do novog gola, strijelac je Stefan Dabić.

KRUPA ā€“ VITEZĀ  3:0 (2:0)

Stadion u Krupi na Vrbasu. Gledalaca: 300. Sudija: Elvis Mujić (Banovići), žuti kartoni: Peko, Vuković (Vitez).

FK KRUPA: Fejzić, JaÅ”arević, Ljubenović (od 57. Savić), Dujaković, Milutinović, Vukotić, Nikodijević, Aleksić, Milanović, Fajić (od 63. minuta Koljić), Barić.

NK VITEZ: Ćutahija, Stanić, Tipurić, Novak, Peko, Zukić, Karić, Brekalo, Đerić (od 62. Đerić), Vuković, Šantić.

Krupa - Vitez

Premijer liga BiH Premijer liga BiH BH Telecom Premijer liga Krupa Vitez
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača