XS
SM
MD
LG

Partizan Beograd
25.02.2018 15:00
Zemun Zemun
1 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Sad Partizan piŔe saopŔtenja

26.02.2018 Administrator DC

Crno-beli se oglasili posle remija sa Zemunom (1:1) izborenog u nadoknadi vremena posle gola SaÅ”e Zdjelara Partizan je na svom terenu pred pra znim tribinama remizirao sa Zemunom (1:1), a za crno-bele je ostao sporan penal za goste koji jeĀ VučićĀ pretvorio u gol za vođstvo.

Iz Humske je usledilo saopŔtenje:

"Nakon danaÅ”nje utakmice između FK Partizan i FK Zemun, prinuđeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti.

U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima. Danas, sa žaljenjem i ogorčenoŔću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu. NaÅ”a ekipa je na danaÅ”njoj utakmici oÅ”tećena na drastičan način ā€“ dosuđivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0.

Pregledom video snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt između igrača FK Partizan i igrača FK Zemun. Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici.

Ne možemo, a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o Ŕampionu Srbije?

FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na danaÅ”nje suđenje. Ukoliko se ovakvo drastično suđenje na Å”tetu naÅ”eg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrÅ”tenih ruku."

FOTO: partizan.rs

Fudbal Fudbal Superliga Srbije Partizan Zemun
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača