XS
SM
MD
LG

6 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Šamčani pucali rafalno (video)

28.05.2018 Slađan Jeremić

ŠAMAC – Borac je pokazao srčanost, borbenost, visok ritam igre i efikasnost i sve – kada je najteže! U meču koji je za Šamčane bio moranje do vrha su napunili mrežu gostiju. Bilo je još prilika koje nisu realizovane.

Meč je obeležio Janko Dujmušić het – trikom, dominirao je kada je to bilo i najpotrebnije. Pridružili su mu se Duško Maslić, Milan Simeunović, te Perica Maksimović. Pred kraj meča Stanko Ignjatović sapleo je Nenada Kukića, a ovaj sa „bele tačke“ postiže počasni gol za svoj tim i konačan rezultat utakmice.

Šamčani su ovim trijumfom sve bliže luci spasa.

Borac – Sloga Trn 6:1 (3:0)

Stadion: Gradski. Gledalaca: 150. Sudija: Velibor Gigović(Gradiška) . Strelci: Maslić u 27., Simeunović u 28., Dujmušić u 35., 48. i 57., Maksimović u 75.minutu za Borac, a Kukić(jedanaesterac) u 82.minutu za Slogu. Žuti karton: Jaćimović (Borac).

BORAC: Gluhić , Ignjatović , Galešić , Dujmušić , Simeunović (od 75.Kalabić ), Pivašević , Josipović (od 23..Jaćimović ), Ćosović , Maksimović , Maslić (od 72.Pavlović ), Zurapović .

SLOGA TRN: Crnčević , Vujanić , Stanković , Grozdanić ,Garača (od 5.Bekić ), Lukajić , Beslać , Surtov , Kukić , Paripović , Milinović .

Igrač utakmice: Janko Dujmušić (Borac) .

Borac Šamac - Sloga Trn /FOTO Fejsbuk

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Borac Sloga(T)
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača